e-posta

trendpinari@gmail.com

17 Eylül 2010 Cuma

Haberler, Haberler, Haberler..

Ece Sükan British Vogue'da..

Psikoloji eğitiminin ardından 1998 "Best Model of Turkey" üçüncülüğüyle profesyonel mankenliğe başlayan Ece Sükan, 2000 yılında Marie Claire'de moda editörlüğüne de el atmıştı hatırlayacağınız üzere.. Sürekli kendini geliştirerek, içindeki merakın ve bilginin de yardımıyla meslek edindiği modacılık ve editörlük alanında genç yaşına rağmen büyük bir ilerleme kaydetti.. Şimdi onu yalnızca biz değil dünya da tanıyor..

Daha önce Vanity Fair ve Wallpaper gibi birçok yabancı dergiye konu olan Ece Sükan, şimdi de British Vogue dergisinde boy gösterdi. Ünlü model, editör ve oyuncu dergide Türkiye'nin moda öncüsü olarak anılmış ve bundan büyük mutluluk duyduğunu dile getirmiş.. Ece Sükan Vintage'i de moda dünyasına kazandıran Ece Sükan başarılarıyla daha bir çok yerde adından söz ettireceğe benziyor..




Victoria Beckham New York Moda Haftasında..

2011 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı çanta koleksiyonuyla uzmanların dikkatini üzerine çeken Victoria Beckham New York Moda haftası için gittiği New York'ta otel çıkışı görüntülendi.. Her zamanki kıyafetlerinden biraz uzaklaşmış fakat şıklığı yine göz dolduruyordu..




Kısa şortuyla bacaklarını vurgulayan eski Spice Girl, transparan çizgili ince kazağını siyah bir büstiyerle tamamlamıştı. Siyah botları ise bu sıradan kıyafetle kombinlendiğinde Victoria gerçekten çok şık ve etkileyici görünüyordu.. Uzun şalı ise havasına hava katmıştı.. Yalnız o elindeki çantaya anlam veremedim.. Onu başkasına taşıtıp kendisi küçük bir portföy kullanabilirdi.. Hatta kırmızı şal ve kırmızı portföy mükemmel olur, kombine biraz renk katardı.. Ayakkabı tabanıyla da bu sıcak renk iyice vurgulanmış olurdu..



Bu arada küçük bir ayrıntı: Victoria koleksiyonundaki küçük bir gece çantasını David'in fikriyle tasarlamış..

Hande Yener yine Gaga'ladı..

Daha önce sahne aldığı özel bir gecede Lady Gaga'ya benzetilince köpüen Hande Yener, Lady Gaga'nın MTV müzik ödülleri gecesinde giydiği etten kostüm için "Ben giysem, topa koyarsınız." demiş ve eklemiş: "O ne biçim bir şeydi öyle, Midem kalktı!"



Hatta imaj danışmanı Kemal Doğulu'ya "Kemal, akşamki davet için bana kasaptan antrikot seçer misin?" diyerek Lady Gaga'yla dalga geçmiş.. Paylaşım sitelerinde ise "Lady Gaga çiğ et giyerse, Hande Yener pişmiş et giyer" adı altında gruplar açılmış.. Bu işin sonu nereye varır Hande Yener ve Lady Gaga daha neler giyer bilemiyorum ama ben ikisini de tarafsız eleştireceğime söz veriyorum :)) MTV Music Awards kombinleriyle çok yakında buradayım.. Ayrıca Emmy Awards da var sırada..

Ben Size Dememiş Miydim?

Leopar sezonu açıldı!

Jessica Simpson kilo problemleri nedeniyle sık sık kendine güvenini kaybediyor fakat "Her şerde bir hayır vardır" atasözümüz burada devreye giriyor.. Kendisi gibi kilo problemleri yaşayan bayanlar için hazırladığı "Show Me Your Blues Jeanswear" koleksiyonunun New York Moda Haftası kapsamında sunumunu gerçekleştiren Simpson, Manhattan sokaklarında siyah dantelli elbisesi ve leopar desenli platformlarıyla dikkatleri üzerine çekti..






Katie Holmes, New York’ta katıldığı 'The Late Show with David Letterman' dan sonra fotoğrafçılara poz verdi. Leopar deseni ekru fonda siyah ve bejle tercih eden Katie, düz siyah mini elbisesini pudra renkli ve bu sezon moda dünyasına hızlı bir dönüş yapan sivri burun ayakkabılarıyla şıklığını tamamlamış.. Ben sade şıklık diye buna derim..




Hangi Taylor Momsen?

Gossip Girl dizisindeki Brooklyn'li Jenny rolüyle tanıdığımız "Material Girl" Taylor Momsen bazen çıtı pıtı şirin mi şirin, bazen de asi ve aykırı çıkıyor karşımıza.. Bence ne giyse yakıştırıyor kendisine.. Resimlere bakınca siz de hak vereceksiniz..








Karakterleri ve senaryosuyla büyük ses getiren Gossip Girl'ün 4. sezon kıyafetleri de çok yakında burada, bilginize..

Hiç yorum yok: