e-posta

trendpinari@gmail.com

10 Ocak 2011 Pazartesi

Trend: Goofy Style!


Başlığı görünce hemen aklınızdan "Goofy gibi giyinmek mi", "Turuncuyla pembe tarzım değil" "Kırmızıyla turuncu giymek mi" gibi cümleler geçmiş olabilir.. Biz olur mu olmaz mı derken bu trend çoktan aldı başını gitti, hatta dergilere kapak bile oldu..


Ünlü isimler de farklı kombinlerle bu trendi uyguladı, kimi beğenildi, kimi eleştirildi ama bu kış bu renkler çok konuşuldu.. Ayrıca kim taşıdıysa dikkatleri üzerine çekti.. Bakın kimler, nasıl kombinlemiş bu renkleri..


Rihanna'yı bu kombinle gördüğümde sevimli çizgi film karakteri Goofy gelmişti aklıma, o yüzden trende bu ismi vermek istedim.. Bu kombin pudra renkleri ve doreyle muhteşem oluyor ki kombini taşıyanlar da genelde öyle yapmışlar.. Demek ki neymiş; bu kombini denediğimizde ayakkabı ve çantamız pudra rengi veya dore olmalıymış.. Rihanna'nın kombini çok güzel ve hayatımıza girecek olan yeni bir trendi de ilk kullananlardan; KISA KAZAKLAR..


Dree Hemingway sezonun 3 trendini kombinlemiş: Leopar, kürk, goofy! Kombini çok farklı ve hoş olmuş ama saçları için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim..


Siyah gördüğünüz gibi kombini boğuyor, cıvıl cıvıllığını gölgeliyor..


Rebecca Hall kırmızı halıda doğal makyajı, kombiniyle uyumlu saçları ve goofy style elbisesiyle göz kamaştırıyor, ayakkabılarıyla çantası olmamış, açık renkleri tercih etmeliydi..



Ve Miranda Kerr.. Ve Goofy Style'ın en başarılı kombini..


3 yorum:

♥ willdone ♥ dedi ki...

ve rihanna yine 1 numara...

Stil Direktoru dedi ki...

pınarım ne olur dudağını bükme yarışmalar devam edecek kuzum :) öperim

Moda Çıkmazı dedi ki...

miranda bence de en başarılı kombin olmuş.