e-posta

trendpinari@gmail.com

10 Ocak 2011 Pazartesi

Sex and The City Takıları Nişantaşı'nda! Hoşgeldin Gasia!

Sex and The City II filmi için tasarladıkları mücevherlerle büyük ses getiren İskender ve Herman Özkaya, ülkemizde ve yurtdışında çok beğenilen markalarını geliştirmek ve daha fazla müşteriye ulaşmak için bir atılım yaptılar.. İlk mağazalarını Bodrum Divan Palmira sahilinde açan ve ünlü isimlerin gözdesi olan Gasia, 25 Aralık'ta İstanbul'un cazibe merkezi Nişantaşı'nda açılış kurdelesini kesen Mustafa Sarıgül, cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleriyle İstanbul'a da merhaba dedi.. 1974 yılından bu yana tasarım ve kaliteyi kendi bünyesinde harmanlayan ve markalaşmaya doğru ilerleyen yapısı ile sektörde önemli bir yer elde eden Gasia, tasarımlarıyla yurt dışı piyasasında ve cemiyet hayatında kalpleri fethetmeye devam ediyor..

Carrie'nin ay kolyesini hatırlayacaksınız..






İşte o herkesin bayıldığı kolye de bir Gasia tasarımı.. Gece ve gündüz farklı kombinleri tamamlayabileceğiniz çok hoş bir parça.. 

Ayrıca Oprah Winfrey, Denzel Washington ve Sharon Stone da Gasia tasarımlarını kullananlardan..

Markanın internet sitesi şu anda tam anlamıyla oturmuş değil, çalışmaları devam ediyor.. Ama bazı modellere göz atabiliyorsunuz, çalışmalar bittiğinde aşağıdaki linkten yeni modelleri takip edebilirsiniz..


Benim sizin için seçtiğim bazı parçalar var.. Bu parçalara ve daha fazlasına yakından bakmak isterseniz uğramanız gereken adres:
Abdi İpekçi Cd. Nil Apt. No:21 D:1 Nişantaşı









Ufak Bir Not: Mutlak başarının insanlarla olan iletişime ve çok çalışmaktan geleceğine inanan Özkaya kardeşler şu sıralar üzerinde çalıştıkları tasarımlarını Şubat ayında, 2011 Basel World Fuarı'nda, sergileyecekler..

 Tasarımlarını başta ay kolye olmak üzere çok beğendim, çok zarif ve çok farklılar.. Bu post için İskender Bey'le görüşme şansı elde ettim, kendisi de çok kibar bir beyefendi.. Çok sıcak davrandığı ve henüz kendi sitelerinde bile göremediğimiz yeni modellerini benimle paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum..






1 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Süperler canım bayıldım sağol paylaşım için.