e-posta

trendpinari@gmail.com

16 Haziran 2011 Perşembe

Tatil Valizi Hazırlansın!



Tatil sezonu açıldığına göre bizim de masmavi koylara en şık şekilde açılmamızın zamanı geldi.. Bir şeyler unutup sinirlerinizi bozmayın diye bir liste hazıladım.. Hadi başlayalım..

Bayanlara;



1) İlk almanız gereken şey Güneş Koruyucu!

Sakın sakın sakın güneş koruyucusuz balkona bile çıkmayın, ozon tabakasını deldik bari zararlarından korunalım..


2) Tabii ki en önemlisi bikini!

İlk günler için (peynir gibi gidenlere sözüm, kendim de dahil :)) koyu renkleri tercih edin, siyah en uygunudur, ayrıca vücut şeklinizle ilgili bir probleminiz yoksa straplez bikiniler askı izlerine sinir olmamanızı sağlar..


3) Plaj modasını yakından takip edin!

Tunikler, cicili bicili terlikler, şapkalar, plaj çantası, şortlar, askılı bluzler, şifon pantolonlar, bilezikler (bronzlaşırken dikkat etmeniz gereken bir başka nokta :)) havalı güneş gözlükleri.. Bu yaz plajda sadece bikininizle değil, kıyafet ve aksesuarlarınızla da göz kamaştırın..



4) Yaşasın Yemek Yemek!

Akşam yemekleri için uçuş uçuş elbiseler giymelisiniz.. Şifonlar, maksiler, straplezler.. Bütün gün güneşten kavrulan teniniz ılık akşam rüzgarını hissetmeli.. Keyifli bir akşam yemeği ve sohbetten sonra gece için hazırlanmaya!



5) Her Gece Eğlence!

Tatil demek kafa dağıtmak bol bol eğlenmek demek! Gece için mini elbiselerinizi büyük aksesuarlarla hareketlendirebilirsiniz.. Açık veya neon renkleri tercih edin.. Ojeleriniz ve makyajınız plajdakinden daha koyu tonlarda olmalı.. Stilettolarınızı sakın unutmayın.. Topukların verdiği havayla piste çıkın, ışıldayın.. (Bir de yukarıdaki elbiseden görürseniz hemen bana haber verin :))



6) Şampuanınızı saç kreminizi, bakım ürünlerinizi, saç şekillendiricilerinizi almadan yola çıkmayın, malum otellerin sample ürünleri hem yetmiyor hem de çok kötü.. Rengarenk ojeler de unutulmasın, plajda neonlar, gece kırmızı ve siyahın aşkı.. Makyaj malzemelerini saymıyorum, çoktan valize koymuşsunuzdur :))



7) Çok fazla bir şey taşımak istemiyorsanız, bol bol aksesuar alın yanınıza, aynı kıyafetleri farklı aksesuarlarla kombinlersiniz olur biter!



8) Teknolojik aletlerinizi evinize hapsedin, üzerlerinden kapıyı kilitleyin, camları açık unutmayın ki koşamasınlar peşinizden.. Şöyle keyifli, huzurlu, siber hayattan silikon vadisinden uzakta bir tatil geçirin, bol bol eğlenin dinlenin..

Beylere;



1) Traş makinenizi, bakım ürünlerinizi sakın sakın unutmayın!



2) Bol bol şort tşört alın yanınıza.. Chill Clo'suz tatil valizi düşünemiyorum! Mutlaka ama mutlaka bir göz atın, fotoğraflarından ilham alıp kombinler yapın.. Son zamanlarda bayıldığım, çok başarılı bulduğum markalar arasında ve En Trendy! 'de yerini aldı bile! Kesinlikle ihtiyacımız vardı!

3) Bir kaç farklı renk mayo götürün.. Ve hala vaktiniz varsa azıcık karın kasına kimse hayır demez!



4) Espadril veya nubuk hafif rahat ayakkabılarla terlikler bulunsun valizinizde.. Ayaklarınız güzelse parmak arası terlikler giyilmeli!



5) Akşam yemek için polo tşörtlerinizi veya gömleklerinizi kargo şortlarla kombinleyebilirsiniz..




6) Gece çıkarken bol eğlenceli kopmacalı yerlere gidiyorsanız hawaii gömleklerinizi keten pantolonlarla deneyebilirsiniz.. Elit mekanlar içinse siyah veya beyaz gömlek diyorum ben!



7) Bayanların 8. Maddesi sizin için de geçerli, tabii bunların olması için etrafınızda bir kadın bulundurmazsanız daha huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz :))

Mutlu, bol güneşli tatiller hepinizeeeee!


2 yorum:

modarella dedi ki...

sadeceee bir haftacık sonra bugün bende tatile giderken yanıma neler neler götürsem sorununu çözmeye çalışıyor olacağım... tabi insanın tatile giderken tek sorunu bu olsun değil mi :)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

ben de 2 hafta sonra :)) amaa biliyorum ki karar veremeyip bütün gardrobumu götüreceğim yanımda :) sonra bir çoğunu giymeden geri getireceğim :) ahhh biz kadınlarrr :))