e-posta

trendpinari@gmail.com

3 Haziran 2011 Cuma

En Trendy! 03.06.2011

İşte bu haftanın en trendyleri!


Dergi içinden çıkan bir samplella tanıştığım Veseline tüm tabularımı yıktı.. Çok kuru bir cildim var ve yağlı kremler kullandığımda çok rahatsız oluyorum.. Ama Vaseline Aloe Fresh vıcık vıcık bir his vermiyor, aksine nefes alan nemlenmiş cildiniz, ipeksi bir yumuşaklıkla tanışıyor.. Aloe Vera kokusunu pek sevmem ama bu biraz farklıydı, güzel bile diyebilirim.. Kokusu, yumuşaklığı, yağ oranı harika olan bir nemlendirici bulmuşum bırakır mıyım? Şiddetle tasiye ediyorum! Ve hemen gidip bir Aloe Fresh bir de Cocoa Butter alıyorum, o da çok güzelmiş, öyle duydum..


1987'den beri hayatımızda olan ve büyük küçük herkesin bayıldığı Jelibon tüm aromalarını yeniledi, rengarenk ambalajlarla yeniden aramızda.. Köppük, Afrika, Ayıcık, Golcü, Böğürtlen Ahududu, Çilek, Kola, TamTam, TısTıs, Mimik.. Paketleri, yepyeni tatları, konseptleri harika!


Bu haftanın en trendy etkinliği Bebek Şenliği! En sevdiğimiz tasarımcılar, bloggerlar, konserler, alışveriş ve daha bir sürüsü Bebek Şenliği'nde.. Bir aksilik olmazsa ben de pazar günü oradayım, görüşmek dileğiyle!


Cicili bicili tırnaklar için nail stickers! Bu stickerlarla çok basit bir şekilde tırnaklarınızda harikalar yaratabilirsiniz..



Ayakkabı için 2 trendimiz var: Causal: Derimod'un cicili bicili boncuklu rengarenk sandaletleri, şık bir gün ve gece için İssimo Shoes'un Turkuaz Sandaletleri!



Gelelim beylerin trendine: Renkli Ayakkabılar! Nötr tonlarda giyinip, rengarenk ayakabılarınızla dikkat çekebilirsiniz!

3 yorum:

modarella dedi ki...

evet Vaselin krem tanıtım için güzel bir yol seçmiş. Bende dergi içinden çıkan sample sayesinde deneme fırsatı buldum çokta beğendim.

modarella dedi ki...

evet Vaselin tanıtım için çok güzel bir yol seçmiş. Bende dergiden çıkan sample sayesinde deneme fırsatı buldum ve çokta beğendim bu ürünü.

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

biraz daha büyük olsaydı değil mi canım :)) Gerçekten çok başarılı, hemen almalı ;)