e-posta

trendpinari@gmail.com

2 Mayıs 2011 Pazartesi

Trend: Feather Earrings



Bu aralar çok gözüme takılıyor bu eski trend, birden geri dönüverdi.. Bence günlük kullanım için ideal, basic kıyafetlerinizin de can dostu olacak.. Jean üstü basic bir tşörte veya günlük bir penye elbiseye tüylü küpelerle hareket ve renk katabilirsiniz.. Kombinlerinizi renksiz, tüylü küpelerinizi ise renkli seçin!



Mangal partileri, alışveriş, akşam yemekleri için de elbiselerle kombinleyip, renkli aksesuarlar seçerseniz de hem şık olur hem de her ortamda farkedilirsiniz..


Nedense deri montlarla çok hoş geliyor gözüme.. (bkz.Gwyneth Paltrow).. Accessorize'da tavus kuşu tüylü küpelerden bulabilirsiniz.. Ayrıca pasajlarda, pazarlarda bol çeşit var!

3 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

iki ucu riskli değnek. takmayınca takasım geliyor:) ama kaliteli, şık, kolay kirlenmeyecek, eskimeyecek tarzda olanını bulmak kolay değil. neyse ki H&M var bu yaz koleksiyonundan ekru renkteki halkalar hem şık hem de yamuk-yumuk durmuyor:))

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

evet canım yaa tüylü taçlarımı bile zar zor saklıyorum, başım ağrısa bile çıkarmıyorum :)) bakmalı h&m'e görmedim henüz, thank youu :))

Unknown dedi ki...

hippi style'ın en güzel aksesuarı!