e-posta

trendpinari@gmail.com

27 Mayıs 2011 Cuma

En Trendy! 27.05.2011

Merhaba,

Haftanın en trendylerine göz atmaya ne dersiniz?



Bu haftanın değil, uzun uzun yılların trendi olacak, canı istediğinde çıkan şizofrenik dijital dergimiz Çapa Mag! Bol bol genel kültür enjekte ediliyor damarlarımıza.. İnternet sayfalarında saatlerce dolaşıp çok ilginç şeyler öğrenebilirsiniz.. Twitter'dan takip ederek son dakika haberlerini ilk öğrenenlerden olabilirsiniz.. Twitlerin sonundaki "Bu arada.." diye başlayan cümlelere "Bunu da nerden biliyorsunuz be kardeşim" şeklinde tepki verebilirsiniz.. Çapa Marka her zaman hayran olduğum markalardan biridir, orada olmak çok eğlenceli olmalı.. Neye ellerini atsalar muhteşem işler çıkarıyorlar.. Zaten mottoları "Fun, Food & Music".. Sıkıldınız mı aynı şeylerden? Buyrun Çapa Mag'e! Bu arada iyi şeylere çok çabuk alışıyor insan.. 2.sayıdan sonra uzun bir ara oldu, şikayetçiyim Burak Bey :))



Bahar geldi, hatta yaz sıcakları bile başladı.. E bunu da çevreye hissettirmek lazım, çiçekler saçmak lazım.. Hemen çiçekli tiril tiril elbiseler alınmalı! Dolce & Gabbana bu sezonun çiçek kraliçesi! Ben de bir tane krem ya da beyaz üzerine büyük pembeli morlu çiçekler, yeşil yapraklar olan elbise istiyorum.. Gören bulan olursa haber versin, resim göndersin.. (trendpinari@gmail.com) Bir tane aldım ama onun da medeli çok güzel değil.. Hepsini bir arada bulmak imkansız oluyor bazen :))


Siyah, beyaz, gri gibi nötrleri renkli aksesuarlarla kombinlemek de çok trendy! Bu aralar düz ama çarpıcı renklerde ayakkabılara takmış durumdayım zaten..



Böyle bir sergi bir kere gelir başımıza! Vivienne Westwood ayakkabı sergisi 26 Mayıs-2 Haziran arasında Kanyon Harvey Nichols denim katında!



Beylerin yepyeni trendi ise; kare karıştırmaca! Kareli ceketlerin içine kareli gömleklerinizi giyiyorsunuz, sonra üzerine farklı, dairsel desenli bir kravat ekliyorsunuz, pantolonunuzu ise düz renklerden seçiyorsunuz, işte bu kadar!




Hiç yorum yok: