e-posta

trendpinari@gmail.com

18 Mayıs 2011 Çarşamba

Ramsey Zero Weight Lansmanı..

Merhaba,

Dün muhteşem bir teknolojiyle tanıştım; hem de dünyanın en güzel şehrinin, kendine bir kez daha aşık eden, bir kez daha "iyi ki bu şehrin bir parçasıyım" dedirten manzarası eşliğinde..

Sapphire Teras'ta Ramsey'in Zero Weight lansmanındaydım ve takım elbise tabularımı yıkan yepyeni bir teknoloji ile tanışmanın heyecanı içerisindeyim.. Karşımdaki fotoğraf aslında bu konuda kelimelerin kifayetsiz bile kalabileceğinin ispatıydı.. Hafif, enerjik ve dinamik.. (Burada takım elbiseyle ilgili eski görüşlerimi okuyabilirsiniz :))



Bu kelimeler arka arkaya kullanılınca casual geliyor akla.. Ama hayır! Takım elbise şıklığından, o vakur ve dik duruşundan hiçbir şey kaybetmemiş.. RAMSEY yepyeni bir çığır açmış ve taklit edilmesi çok zor bir teknolojiyle, Ar-Ge çalışmalarının meyvesi Zero Weight'i yaratmış..



Bir kaç fotoğraf çekiminden sonra RAMSEY İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Zero Weight'i anlattı:

2 Yıl önce bir toplantıda erkeklerin omuzlarındaki yükü hafifletmek ve aynı zamanda şıklıktan da ödün vermemek gibi bir düşünceyle yola çıkmışlar.. Bu düşünceden sonra da çok çalışarak, teknolojinin sınırlarını zorlayarak normal takım elbiselerden neredeyse %50 hafif ama kalıpları bozulmayan, klasik takım elbise görüntüsünden feragat etmeyen Zero Weight'i tasarlamışlar..


Tasarladıkları ürünü mağazalarında çok az miktarda sergilemişler.. Deneyenler ve satın alanlar, bu rahatlık ve hafifliği hissettikten sonra başka bir takım elbise giyemez olmuş.. Ayrıca malzemeleri ve imalatı daha pahalıya mal olan Zero Weight serisini diğer takım elbislerle hemen hemen aynı fiyatta sunmayı da başarmışlar..



Şimdilik İlkbahar-Yaz koleksiyonunun %30'unu oluşturan Zero Weight için hedef; Sonbahar-Kış sezonunda %50..


Kışlık takımlar yünlü kumaşlardan yapılmasına rağmen çok hafif ve yumuşacık.. Yaz koleksiyonundaki renkler harika.. Ayrıca davetlerde bile takım elbise giymek istemeyen erkeklerin dikkatini hemen çekecek.. Çünkü takım elbisenin sıkan, hareket özgürlüğünüzü kısıtlayan, sizi bir kalıba sokmaya çalışan halinden eser yok bu koleksiyonda..


Normal bir takım elbisenin ağırlığı 1200-1400 gr. arasında değişirken Zero Weight üretildiği kumaşa göre 700 ila 800 gr. arasında bir ağırlığa sahip.. Ayrıca RAMSEY'in diğer takım elbiseleri 689,00-889,00 TL arasında değişirken, Zero Weight fiyatları ise 749,00-889,00 TL..

Şimdilik bu teknoloji ile sadece takım elbise üretiliyor fakat gömlek ve diğer aksesuarlar için de çalışmalar sürüyor.. Erkekler artık takım elbiseden köşe bucak kaçmayacak, Zero Weight'ten de vazgeçemeyecekler..




Zero Weight'in logosu da çok güzel olmuş..



Dünyada bir ilki gerçekleştiren RAMSEY'le gurur duydum, tüm ekibi bu büyük başarı için tebrik ediyor, davetleri ve misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum..

Peki ben ne mi giydim? (Pek beğenmedim kendimi açıkçası :)) Ayrıca RAMSEY bu teknolojiyle Zero Weight Woman Koleksiyonu tasarlasa ben de şu ceket sıkıntısndan kurtulsam :))



Elbise: VAKKO
Ceket: İPEKYOL
Ayakkabı: SİNEM
Çanta: İNCİ
Saat: Calvin Klein



5 yorum:

modarella dedi ki...

takım elbiseleri bilmem ama senin elbiseni çok beğendim :)

Bir İnce Ses dedi ki...

bu iyi haber :) yaza baya bi düğün var ve artık benim takım elbise giymem gerektiği konusunda baskı kuruluyo üstümde... Gitmem, görmem, denemem lazım :)

Bak bu kez beğendim.. Demek ki ben de beğenebiliyorum :p :)

Bng dedi ki...

Sen kendini niye beğenmedin anlamadım! Ben senin elbisene de ceketine de bayıldım. Bir de arkadaki manzaraya:))

www.bngstyle.com

Çağla ŞANLI dedi ki...

arkadaki manzara ve elbisen çok şık bence gayet iyi gözüküyorsun :)))

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

modarella: Vakko geçen sezon belki çadır günlerinde falan denk gelebilir, ben de çok seviyorum..

Birinceses: sonunda bir şeyi de beğendin ya, gözüm açık gitmeyecek, mutlaka denemelisin!

bng: sanırım fotojenik olmadığımdan, yoksa aynada bakınca fena değildim :))

Çağla: teşekkür ederim tatlım, manzara gerçekten harika, boş bi zamanda gidip iyice incelenmeli, tadı çıkarılmalı, toplantım vardı hemen kaçmak zorunda kaldım ;)