e-posta

trendpinari@gmail.com

20 Mayıs 2011 Cuma

En Trendy! 20.05.2011






Brezilyalı Melissa'nın Mel-SS11 Koleksiyonu, çevre dostu geri dönüşümlü malzeme ve yüksek teknolojinin ürünü muhteşem ayakkabılar bu yaz yine rengarenk ve çok trendy!



Bu konu pek "En Trendy" köşesine uygun değil ama paylaşmak istedim.. Eskiden Diorshow abonesiydim ama sonradan ürünün içeriği değişti sanırım, hiçbir volume etkisi göstermemeye başladı.. Bir arkadaşım da Lancome Hypnose'un çok başarılı olduğunu söylemişti.. Ben de dikkat etmeden Hypnose Drama almışım.. Kullanmaya başladığımda iyi ki bu hatayı yapmışım dedim, muhteşem bir volume! Tavsiye edilir!


Olympia Le-Tan'ın Kitap Çantaları bir çok ünlü ismin kombinlerinin baştacı olmaya başladı.. Hem esprili hem cool hem de renkliler!



Biraz eski kafalı mıyım neyim? Pek yenilikleri sevmez bu bünye, sonradan gelenlere de alışamaz.. Ama bu aralar tabularımı Selamlique'dan 6 Farklı Aromalı Türk Kahvesi yıkabilir.. Çünkü reklamları, internet sitesi ve ürünleriyle (kahvesini içmesem de henüz), kalbimi fethettiler.. Caroline Koç ve Banu Yentür'ü geleneksele kattıkları modern yorumdan ve vazgeçilmezlerimin ilk sıralarında yer alan kahve ile yakaladıkları bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum..




Uzun zamandır gözüme çarpan fakat bir türlü yazamadığım aksesuarlardı Pandora Bileklikler.. Dünyanın en çok satan aksesuar markası Pandora, Saat&Saat ile artık Türkiye'de.. Pandora bilekliklerden alıyorsunuz, beğendiğiniz ya da sizi yansıtan charmları vidalıyor, kendi bilekliğinizi kendiniz tasarlıyorsunuz.. İster günlük kullanıyorsunuz, isterseniz taşlı parıltılı charmlarla geceleri de kombinlerinize ışıltı katıyorsunuz.. Hayatınızın her önemli ve güzel anı için bir charm seçip, mutlu anlarınızı yanınızda taşımaya ne dersiniz?



Inglot'un Pastel Renkli Ojeleri de neonlar kadar trendy! Bu sezon ojeler kafamızı en çok karıştıran ciciler.. Nude mu pastel mi neon mu derken bir türlü karar veremiyoruz..



Geçenlerde katıldığım Ramsey Zero Weight lansmanından sonra bu koleksiyonun çok trendy olduğunu söylemeliyim.. Mağazalarda deneyip çok beğenen, şıklığından taviz vermeyen ama hafifliğine kimsenin inanamayan erkeklerle karşılaştım.. Ayrıntılar burada!

2 yorum:

modafobik dedi ki...

Doğrusu pek beğenmedim Melissa'nın bu dönemki koleksiyonunu :/

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

eski dönemlerle kıyaslayınca..