e-posta

trendpinari@gmail.com

6 Mayıs 2011 Cuma

En Trendy! 06.05.2011

Yine yeni köşemde bu haftanın en trendylerini sunmaya geldim! Hemen başlayalım siz de haftasou için hazırlanın!

Öncelikle öğrencilere küçük bir hizmet:




Uçuş uçuş mezuniyet elbiseleri için "adL Night Zoom" ve "Küçük Sırlar by adL 'Mezuniyet' koleksiyonlarına bakmanızı öneririm.. Hem hesaplı hem de çok şık tasarımlar var..


T-box'ı yazan herkese yorum bıraktım bu sezon, muhteşem bir evrim geçirdiler, değiştiler, güzelleştiler, dinamikleştiler.. Reklamları harika, şapkalardan hemen bi tane kapıp T.epe Tepe Kullanın!


Brian Atwood'un bu rengarenk ayakkabısı çok da kullanışlı, gece gündüz bir çok şeyle kombinleyebilir, dostlarınızın bakışlarını da aşağıya çekebilirsiniz..


Kenneth Jay Lane'in bu sezon içn hazırladığı mercan koleksiyonu muhteşem.. Ben çok seviyorum nedense rengini, şeklini!



Bugün aksesuar ağırlıklı çalıştım, farkındayım :) Zebra deseniyle kırmızının uyumuna bayılırdım, başka bir rengi de bu desene yakıştıramazdım.. Swatch beni yanılttı.. Kırmızı kullanmamışlar ama çok dinamik bir koleksiyon, çok beğendim!



Bu yaz zaten bi maskülen trendimiz mevcut, fakat ben herkesin kullanacağını düşünmüyorum.. O yüzden bu trendi eğlenceli hale getiren "bıyık" da bu aralar çok trendy! Kolyeler, yüzükler, broşlar, bıyık basılı tşörtler, bıyıklı ayakkabılar.. Her yerde rastlayabilirsiniz.. Dikkat edin "yeniçeri bıyığı" olsun :))



Bir erkeği çok şık ve enerjik gösteren yegane şeydir "denim gömlek" benim gözümde.. Hemen bir tane alın beyler, koyu renk jeanlerle, renkli pantolonlarla kombinleyin..



Festivaller, şenlikler, konserler mevsimi geldi çattı.. Saatlerce ayakta, kah slow şarkılara eşlik edip sallanırken, kah hareketli parçalarda hoplayıp zıplarken çok yorulacağız.. Rahat ve enerjik Converse'lerden başka adrese uğramayın derim.. Duydunuz mu beyler? Renkli olsun :))

2 yorum:

modarella dedi ki...

T.box'a bir türlü uğrayamadım ama reklamları beni acayip heyecanlandırıyor :)Keneth Jay Lane bilekliğe bayıldımmm. Denim gömleğe ise diyecek bişi bulamıyorum birde Kıvanç Tatlıtuğ giymiş olunca...

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

e ben de beğenmediğim şeyleri yazmıyorum ki, aynı duyguları paylaşıyoruz demek oluyor bu :)

T-box basic halinden sıyrılıp, farklı tasarımlarla her yerde karşımıza çıkacak bu sezon..

Kenneth'in de mercan kolye ve bilekliklerine de göz at derim, çok hoş tasarımları var..

belki de o denim gömleği giyen kurba prenslerimiz de belki bi anda Kıvanç'a dönüşürler, kim bilir.. teşekkür ederim tatlım!