e-posta

trendpinari@gmail.com

15 Kasım 2010 Pazartesi

Marc by Marc Jacobs for Technology..

Evvet millet it!s post time :))

Benim şu hayatta en çok sevdiğim şeylerden biri günlük hayatımızın en sıradan parçalarına tasarımcı eli değmesi.. Yani soda mı istedi canım, o yeşil sıkıcı demode şişelerde içmek yerine tercihim Dice kayek imzalı mavi bir Uludağ Premium şişesi! En gıcık olduğum şeye gelince de bu tasarım harikalarının genelde "sınırlı sayıda" üretilmesi ya da çok duyduğunuz haliyle "limited edition".. Hiçbir zaman bunlardan birine sahip olamadım ve büyük ihtimal de olamayacağım çünkü bizim buralarda biraz zor bu işler.. Para değil bunun sebebi, çünkü Prada'nın İstanbul için ürettiği "limited edition" çantaya bile param olmasına rağmen sahip olamadım ki yurtdışında yapılan kampanyaları sayamıyorum bile! Neyse konu yine tasarımcı eli değmiş günlük hayat techizatları..



Artık öyle gözlüğünüzle fularınızla ne biliim "it bag"inizle değil teknolojik parçalarla göz önündesiniz! ipad kılıfı mesela yapmayan kalmadı, kulaklıklardan da bahsetmiştim, hatırlarsınız.. Marc Jacobs da bu işe el atanlardan.. NY'da bir kitapçı açan Marc hazırladığı teknolojik aksesuar koleksiyonunu da yine Marc by Marc Jacobs adıyla piyasaya sundu.. Koleksiyonda Miss Marc ve Mister Marc adında iki karakter göze çarpıyor.. Rengarenk cicili bicili bişiler bizi çağırıyor anlayacağınız :)) Şimdilik sadece Londra Harvey Nichols'da ama LE olmadığı için en kısa zamanda bize de uğrar diye düşünmekteyim :))






Marc Jacobs'un Moda koleksiyonuyla karşılaştırıldığında bu aksesuarların fiyatları çok aşağılarda kalıyor.. Mesela sevimli kulaklıkların fiyatı 75 Euro, rengarenk iPad kılıfları 40 Euro, Laptop kılıfları ise 50 Euro..

Hiç yorum yok: