e-posta

trendpinari@gmail.com

3 Ocak 2011 Pazartesi

Babetim'den Sonra Trençkot..

Merhaba,

Kimimiz mağaza mağaza gezip, her ürüne dokunarak, deneyerek göz atmayı seviyor; kimimiz de vakit bulamıyor internetten alışveriş yapıyoruz.. Ulaşamadığımız ürünler ayağımıza kadar geliyor, beğenmezsek gönderebiliyoruz, ve indirimli ürünlere sahip olabiliyoruz.. http://www.babetim.gen.tr/ bu konuda çok başarılı bir site.. Çok farklı modellere çok ucuza sahip olabiliyor, hediyeler kazanabiliyorsunuz ve yurtdışından ithal ürünler ayağınıza kadar gelebiliyor.. Şimdi de yepyeni bir site var karşımızda:




Çok farklı ve çok şık trençkotlar, kaşmir atkılar, çantalar, saatler, ayakkabılar, takılar bu sitede! Ayrıca çok hoş bir de seçenekleri var: Beğendiğiniz ürünü taksitle almak isterseniz; http://www.gittigidiyor.com/ veya http://www.sahibinden.com/ a beğendiğiniz ürünü sizin için ekliyorlar ve 3 saat içinde 50,00 TL ve üzeri alışverişlerinizi taksitli olarak yapabiliyorsunuz..

Sizler için bir kaç şık parça seçtim, onlardan veya sitedeki diğer ürünlerden satın almak isterseniz, siteye üye olmanız yeterli.. http://www.babetim.gen.tr/ 'ye üyeliğiniz varsa, buna bile gerek yok; hemen alışverişe başlayabilirsiniz..








Hiç yorum yok: