e-posta

trendpinari@gmail.com

6 Aralık 2010 Pazartesi

Trend: Şampanya Kadınlar..

Şarap gibi kadınlar vardır, yıllandıkça güzelleşen.. Yaşlanmayıp, yaş alan, zamana karşı dimdik duran.. Ajda gibi, Ayşegül Aldinç gibi, Nükhet Duru ve Nilgün Belgün gibi.. Şimdi artık şampanya kadınlar moda, asiti kaçınca yani yaşlanınca gömün yerin dibine çıkamasınlar.. Diye bağlayacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz :)) Şampanya kadınlar moda evet ama şampanyanın rengini kullanıyoruz bugün sadece.. Esmer ten ve şampanya rengi elbiseleri birleştiriyoruz.. Bu tip elbiselerle koyu renk ojeler ve metal rengi aksesuarları tavsiye ediyorum.. Bronz en çok yakışanı bence.. Şimdi bu trendi deneyen ünlülere bir göz atalım..


Rihanna'nın MTV EMA'da giydiği bu elbiseyi burada yorumlamıştım, elbise harika, ojeler süper, tek kusuru saçları..


Sienna Miller sanki hayalet filmi için kamera karşısına geçmiş gibi.. Zaten teni bembeyaz, elbise bembeyaz, ayakkabılar öyle.. Ojelerini ve makyajını sevdim.. elbisenin tasarımında bir gariplik var, ayrıca.. Dantelle satenin birleşim yeri çok net, bir geçiş yok, sanki alakasız iki ayrı kıyafetmiş de rastgele birleştirilmiş gibi.. Kısacası olmamış.. Şampanya rengine koyu renklerle hareket katmak gerek..


Elizabeth Hurley bu elbiseyle muhteşem görünüyor.. Birazcık straplez mağduru olsa da çok şık bir elbise.. Abartısız kombinlenmiş ve başarılı da olunmuş bence.. Tek eksiği bu sezonun hiti Chanel oje..


Bu trendi tam anlamıyla uygulayan isim: Eva Mendes.. Metalik ayakkabı ve çantasıyla, teninin ışıltısıyla, doğal makyajı ve elbisesinin kesimiyle muhteşem.. Tek eksiği; ojeleri yavruağzı.. Ayakkabısının ve çantasının renginde bir oje deneseydi, söyleyecek tek kelimem olmazdı..


Gelelim Kirsten Dunst'a.. Mürebbiye stili elbisenin rengi teninin pembeliğiyle olmamış.. Aksesuar uyumu da yakalayamamış.. Siyah uyumsuz ve şampanyaya çok uzak duruyor.. Özellikle de böyle tamamen şampanya söz konusu olunca, aksesuar koyu renk olmalı fakat bu renk de keskin bir hatla ayrılmamalı elbiseden..

Demek ki neymiş, bu stili uygulayacaksak Eva Mendes'i örnek alacakmışız ve ayakkabılarımızla uyumlu bir oje kullanacakmışız.. Ayrıca elbisesini hem gündüz hem gece için iki ayrı kombinle kullanmanız mümkün..

Hiç yorum yok: