e-posta

trendpinari@gmail.com

11 Mart 2011 Cuma

Yeni Alışveriş Sitemiz: daybuyday!

Evet bayanlar, baylar! Artıkyepyeni bir alıveriş sitemiz var: daybuyday!



E hadi notlarımı vereyim :))

İsim mükemmel!

Giriş Sayfası çok cici!



Görseller harika!

Markalar ve ürünler muhteşem!

Vakko'yu sevmeyen yotur değil mi? Kendinizi prenses gibi hissettiren bir marka.. Ortaklardan biri Vakko, ve kalite kendisini fazlasıyla hissettiriyor.. Diğer ortaklarsa Doğan Online ve Konsept.. Bence bu üçlü muhteşem bir işe imza atmış.. Dünya markalarına kolaylıkla ulaşabileceğiniz bu sitede ayrıca bu markaları ucuza almanın keyfini yaşayacaksınız.. SSL Güvenlik Sertifikası sayesinde de dolandırıcılıktan korkmadan alışveriş yapabileceksiniz..

Benim için en önemli şeylerden biri de paketleme.. İlk siparişimi verdim ve bunu da test edip, sizlerle paylaşacağım..

Gelelim aklınızdan geçen soruya: Sitede şu anda Bonus Card ve WorldCard'a vade farksız 6 taksit var, ileride diğer kartlara da bi güzellik yapacaklarını düşünüyorum..

Sitenin müşteri hizmetleri kısmına istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz ki çok çabuk dönmeleri beni çok mutlu etti.. Ayrıca satın almak ve sitede görmek istediğiniz markaları da önerebiliyorsunuz.. Ben önerimi ayakkabılardan yana yaptım.. Onun için bile hemen geri döndüler..

Ayrıca son trendlerden, moda dünyasındaki yeniliklerden de Daybuyday Blog sayesinde haberdar olabilirsiniz..

Tekrar söylüyorum; kaliteyi her adımda hissedeceğiniz, kendinizi şımartabileceğiniz ve sahip olmak istediklerinize daha az ödeyerek sahip olabileceğiniz mükemmel bir site..

Üye olmak için davetiyeye ihtiyacınız var, eğer göz atmak veya alışveriş yaparak bu keyfi tatmak isterseniz bu yazının altına mail adresinizi yazabilir veya bana trendpinari@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.. En kısa zamanda davetiyeniz elinizde olacaktır..

Herkese mutlu alışverişler!

4 yorum:

Unknown dedi ki...

istiyoruuuummmm
vitrindeyiz@gmail.com

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

gönderildi bileee! :)

Adsız dedi ki...

dnz_grbz@hotmail.com
ben de istiyorum:)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

gönderdim tatlım :)