e-posta

trendpinari@gmail.com

29 Mart 2011 Salı

Martha Stewart WEDDINGS Türkiye'de!

Henüz ortada bir şey olmamasına rağmen 3-4 yıldır düğün planım hazır.. Her şeyi kafamda tasarlıyor, neyi nereden alacağımdan tutun da nikah şekerlerime kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. Hatta yenilikleri takip ediyor, ilham aldığım şeyleri de aklımın bir köşesine yazıyorum..



Martha Stewart WEDDINGS de yurtdışına çıktığımda kaçırmadığım bir dergi.. Martha Stewart yaratıcılığına hayran olduğum, mükemmel bir iş kadını.. Pek çok ödüllü markanın da sahibi.. Güzelliği ve gülümsemesi ile de göz dolduruyor.. Bu kadar başarının ardında da sıkı bir disipliplin olması kaçınılmaz..

Henüz evlenmediyseniz, trendleri yakından takip ediyorsanız, davet sektöründe çalışıyorsanız, ya da en basiti düğünlerden, davetlerden hoşlanıyorsanız, bu derginin koleksiyoneri olmaya hazırlanın!



Martha Stewart WEDDINGS Nisan ayından itibaren Türkiye'de! İçim Delemen'in yayın direktörlüğü, Güldeniz Aysal'ın genel yyın yönetmenliğini üstlendiği dergi Mutlu Dergi Grubu'yla evimize, çantamıza, işyerimize ve en önemlisi de düğünlerimize girmeye hazırlanıyor.. İlk sayı Nisan ayında çıkıyor ve senede iki kez (Nisan ve Ekim aylarında) yayınlanacak..



En mutlu günümüz için her şeyin mükemmel olmasını hakediyoruz.. Bunun için de bu dergi inanılmaz bir ilham kaynağı!



Fotoğraflardan yemeklere, masa konseptlerinden gelinliklere, çiçeklerden gelin arabanıza, pastanızdan balayınıza, alyans ve tek taşlardan yeni yuvanızın dekorasyonuna kadar en yeni düğün trendleri için hazır mısınız?

1 yorum:

Sıla Yılmaz dedi ki...

Keşke 1 sene önce gelsyedi :)