e-posta

trendpinari@gmail.com

3 Şubat 2011 Perşembe

Milano Unica + Intertexmilano Ready to Show..

Şubat ayında alışverişle karışık bir tatil planlıyorsanız, tekstil firması sahibi ya da çalışanıysanız, modaya ilginiz varsa, alışverişkolikseniz, muhteşem bir şov izlemek ve ünlü tasarımcıların en yeni ürünlerine göz atmak istiyorsanız, sizlere müthiş bir önerim var; Milano Unica ve Intertexmilano-Ready to Show!

Prada, Armani, Dolce&Gabbana, Gucci, Versace, Zegna, Max Mara ve daha sayamadığım moda devlerinin doğum yeri Milano, Avrupa'nın en büyük tekstil ve aksesuar fuarı olan Milano Unica'ya ev sahipliği yapmakta.. Fuar dört gruptan oluşuyor; Moda In, Idea Beiella, Idea Como, Shirt Avenue..

Bu dönemde Milano'ya 25.000 profesyonel ziyaretçi gelmekte.. Yalnız rekabet nedeniyle ülkemiz bu fuara katılamıyor fakat aynı tarihlerde yine Milano'da düzenlenen Intertexmilano-Ready to Show fuarı ülkemizin aynı ziyaretçi hedefine ulaşılmasını sağlıyor.. Uluslararası ziyaretçiler bu fuarı ziyaret edecek ve kalitenin yanısıra fiyat avantajına da sahip olacaklarından, herkes için bir fırsat kapısı olacak..

http://www.readytoshow.it/
http://www.intertex-milano.it/

Ayrıca fuarın organizatörü T.D.F. S.r.l. şirketi, her katılımcı için ürün grubuna göre elli adet alıcı listesi gönderip, fuar süresince ikili görüşmeler de düzenleyecek..

Milano Unica: 15-16-17 Şubat 2011 09:30-18:30 arası,

Hiç yorum yok: