e-posta

trendpinari@gmail.com

31 Ekim 2010 Pazar

Beyaz Saray'ın Resmi Tasarımcısı: Oleg Cassini..


Beyaz Saray'ın Resmi Tasarımcısı, Jacqueline Kennedy'nin yakın arkadaşı Cassini'nin tasarımları, David's Bridal'ın üretici ortaklığıyla Türkiye'nin en güzel gelinleri için İstanbul Forum ve Maslak'ta..



Yüzlerce tasarımdan oluşan koleksiyonu görmek için randevu alıp gitmeniz yeterli.. Tel: 0212-290 32 60









Sadece gelinlik mi? Tabi ki hayır.. Gelinin en yakın arkadaşları ve ailesi için abiyeler, nedimeler için aynı kumaştan farklı tarz elbiseler, miniklere bu güzel günde hayal kurmaları için mini gelinlikler, kıyafetinizi ve gelinliklerinizi tamamlayacak harikulade aksesuarlar, bu günü unutulmaz kılacak hediyelik eşyalar, gelinliğinizi tamamlayacak iç giyim parçaları..





























Her ne kadar bunların hepsini internet sitelerinde paylaşamasalar da siteden de bir çok modele ulaşmanız mümkün.. Hatta üye olup favorilerinize eklediğiniz parçaları ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşıp onların da fikrini alabilirsiniz.. Fotoğrafları zoomlayabilir, beğendiğiniz detaylara daha yakından bakabilirsiniz.. Bunun için buraya tıklamanız yeterli..

Bir de 31 Aralık 2010'a kadar randevunuzu aldığınız takdirde gelinliklerde %10, abiyede %15 indirim hakkı kazanıyorsunuz.. Fiyatları da gerçekten çok uygun.. Hem tasarım parçalara sahip oluyor, hem de daha az ödüyorsunuz, daha ne olsun :))

Hiç yorum yok: