e-posta

trendpinari@gmail.com

24 Kasım 2010 Çarşamba

Trend:Dizüstü Çizme - Nasıl Giymeli?


Bu sezonun en göze çarpan trendlerinden biri de dizüstü çizmeler.. Topuklusu da topuksuzu da makbul, tabii ki doğru kombinlerseniz..

Dizüstü çizmeleri şortla, mini etekle, tayt ve tunikle, şortlu tulumlarla, bir de mini elbiselerle kombinleyebilirsiniz..

Pantolon üzerine çekilen dizüstü çizmeler bacaklarınızın kalın görünmesine neden olur, dizaltı veya uzun eteklerle giymeniz de hiçbir anlam ifade etmeyecektir çünkü görünmezler..

Deri olanları tercih etmenizde yarar var, gece ve gündüz için ayrı ayrı kombinleyebilirsiniz.. Rugan olanları gece mini elbiselerle kombinlemenizi öneririm, süetler ise tayt ve tunikli kombinler için ideal..

İki farklı kombin de ben yaptım, enjoy it!



Bu mini elbiseli kombini gece çıkarken, kış nikahlarında, kokteyllerde deneyebilirsiniz.. Siyah küçük elbiseyi ani programların kurtarıcısı olduğu için seçtim, ceketinizi aksesuarlarınızı ve makyajınızı bordo seçerseniz göze çarpmamanız mümkün değil çünkü bordonun bu tonu siyaha çok yakışıyor..

Topuklu çizmeler Louis Vuitton'un geçen sezonundan.. Çok kullanışlı çünkü fermuarları kullanarak ankle botunuzu çizmeye, çizmenizi de dizüstü çizmeye dönüştürebiliyorsunuz..



İkinci kombinim ise günlük, sade ama çok şık.. Mini şort, mini etekten çok daha rahat kullanılıyor.. Alışverişte, arkadaşlarla takılırken, pazar brunchlarında kullanılabilir..

Şort ve kazağınıza karar verdikten sonra üzerine bir trençkot ya da uzun salaş bir hırka giymenizi öneririm, öyle derli toplu durmasın ama, önünü açık bırakıp uçuşmasını sağlayın..

Yeni bir trendle görüşene kadar, beni özleyin anacığım, baaaayyy :))

Hiç yorum yok: