e-posta

trendpinari@gmail.com

3 Nisan 2012 Salı

MosModa'dan Jean Kazanan İsim Belli Oldu!

Merhaba,

Bi post yazıp haftalarca kayboldum evet ama artık biraz rahatladım, yeni sezon trendlerine hızlıca giriş yapmalı, bol bol yazmalı, sosyal medyadan uzak kalmamalı..

Neyse bunları daha sonra anlatırım, bekleyen çok konu var, siz şimdi heyecanla bekliyorsunuzdur saat kaç oldu nerede bu kız diye :))

MosModa ekibi kazananı seçmek için toplanmış, 21 cevaptan 6'ya kadar gelmişler ama bir türlü karar verememişler..

En beğendikleri cevap Ece'ninkiymiş, yani Ece'ciğim çığlık atmaya başlayabilirsin, çünkü Dünyaca ünlü jean markalarından dilediğini seçebileceksin, hemen iletişim bilgilerini trendpinari@gmail.com adresine gönder! Bu arada senden bir ricam var, jeanini seçip ona kavuştuğunda, kombinini fotoğraflayıp bize ulaştırmanı istiyoruz! İstersen postu yazarak konuk editör bile olabilirsin ;)

Diğer 5 kişiye gelince, MosModa onlar için de harika bir teselli ödülü düşünmüş; size özel hediye çekleri! Herkes postu okuyunca mail adreslerini bir kontrol etsin derim, kimbilir belki şans size de gülmüştür!

Katılan herkese ve MosModa'ya çooooookkkk teşekkür ederim, Gökçen Bey'le iyi ki tanışmışım ve iyi ki MosModa var! Bu arada MosModa'ya Victoria's Secret ile Fashion by Pride geldi, duymayan kalmasın! Ben de Haziran'da doğum günüm için kendimi şımartacağım biraz, ne mi yapacağım? Tabi ki MosModa'ya tıklayıp harika bir alışveriş yapacağım! Bana hediye almak isteyip de "ne alsam acaba?" diye düşüneniniz varsa, hemen MosModa'ya tıklayıp J Brand skinnynin her rengini alabilir, beni mutluluktan havalara uçurabilir :))

Ben de bu skinny jeanlerle kombinlemek için kendime Tory Burch çantalardan kaparım bi tane, oooohhh değmeyin keyfime!

Şekerler postlar yolda, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle..

xoxo :*

1 yorum:

Unknown dedi ki...

kazananları tebrik ediyorum ama çok üzüldüm:((((

sevgiler...
ozlemtuana.blogspot.com