e-posta

trendpinari@gmail.com

12 Nisan 2012 Perşembe

Trend: Coral

Merhaba,

Bu sezon parçalara değil, renklere yönelik trendlerimiz var.. Yani dilediğinizi giymekte özgürsünüz.. Seçenekler de böylece sonsuzlaşıyor.. Kış sezonunda bu sezon için pastel colorblock trendini sizlerle paylaşmıştım.. Pastel konusunu önümüzdeki günlerde derinlemesine inceleyeceğiz ama şimdi beni daha çok heyecanlandıran, canlılığıyla yazın gelişini müjdeleyen coral ile başlayacağım..


Mercan yani coralın oluşumunda birçok ton yer alıyor.. Benim en sevdiğim ise en canlı yani mercanın en olgun olduğu renk.. Trend olan ise tüm tonlar.. Pastel tonu esmerler ve bronz tenliler, canlı olan tonu ise sarışınlar ve beyaz tenliler kullanmalı.. 


Gelelim nelerle kombinleyebileceğinize.. Mercana en çok yakışan renkler bence zümrüt yeşili ve beyaz.. Aksesuar olarak kullanacaksanız siyah-beyaz kombininize mercan takılar, çanta ve ayakkabılar çok yakışacaktır.. 


Mercan elbisenizi zümrüt yeşili takılar ve ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.. Ana rengin mercan olduğu kombinlerde aksesuarlar beyaz olmamalı.. Mor da bir başka seçenek.. Önemli olan zıt tonlarla mercanı vurgulamak.. Tabi zıt tonlar küçük parçalarda olmalı.. 




Yazın kumaşların uçuş uçuş olmasına özen gösterin, görüntünüz hacim kazansın.. 


Mercanla birlikte altın rengi aksesuarları da kullanabilirsiniz.. Bence gümüşten çok daha vurgulayıcı..


Daha ciddi kombinler içinse siyahı mercanla renklendirebilirsiniz..


Gece içinse dore aksesuarlarla mercanı tamamlayabilir, gece boyunca ışıldayabilirsiniz.. 



Kozmetiğe gelince tabi ki coral dudaklarda ve tırnaklarda olacak bu yaz.. 


Mercanlı görünümünüzü de Bvlgari Omnia Coral ile tamamlayabilirsiniz..





1 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

süper bir post olmuş canım ,severek okudum...sevgiler