e-posta

trendpinari@gmail.com

21 Ocak 2013 Pazartesi

Tavsiye-YSL Démaquillant Yeux Haute Performance



Beni tanıyanlar bilirler, günlük hayatta asla makyaj yapmam, özel bir şey olması gerekir mutlaka.. Zaten beceriksizim bu konuda, bir de üstüne çıkartmakla uğraş falan, hiç tarzım değil.. Makyajsız bakkala gitmeyenlere özeniyorum bazen ama bir yandan da çok memnunum bu halimden, yaşıma göre cildim harika! 

Tabi ben de kadın içgüdülerine yeniliyorum bazen.. Ama en fazla allık-rimel-kalem ritüeli.. Fondoteni oldum olası sevemedim.. Neyse ki BB krem icat edildi.. Tek yaptığım göz makyajı ve hafif elmacık kemiklerimi belirginleştirmek..

Göz makyajıyla bir sorunumuz var ama, beni çok sevdiğinden kesinlikle tam anlamıyla terk etmiyor, bir pazar makyaj yapıyorum mesela, cuma sabahı yüzümü yıkarken hala siyah akıntılarla uğraşıyor oluyorum.. -dum tabi.. Bir yerde okumuştum YSL göz makyajı temizleyicisini, bloggerlardan biriydi sanıyorum.. Ben de hazır eskisi bitmiş, bir deneyeyim diye aldım.. 

Waterproof olsun olmasın, her göz makyajını bu çift bazlı mavi temizleyicilerle çıkartıyorum.. Ama yağlı olmalarını pek sevmiyorum, gerçi yağsızı hiçbir işe yaramaz ya neyse.. YSL bu nedenle daha çok hoşuma gitti.. Daha az yağlı sanki.. Pamuğa çok az miktarda ürünü damlatıyorsunuz, vaktiniz varsa gözünüzü kapatıp biraz üzerinde bekletiyorsunuz yoksa da 2-3 harekette siliyorsunuz.. YSL benden bu konuda tam not aldı..

Kozmetik ürünleri, kıyafet, ayakkabı ve çanta konusunda alışveriş diyetindeyim o yüzden şu an elimde olan diğer sample'ları deniyorum fakat hiçbiri beni bu küçük şişe kadar memnun edemedi, göz yakanı var, vıcık vıcık yağlı olanı var, bi türlü tamamen ürünü çıkartmayanı var.. Elimdekiler bitince hemen yeni bir şişe alacağım.. Ben şiddetle öneriyorum, peki siz neler öneriyorsunuz bu konuda bana? Belki de hala denemediğim güzellikte göz makyajı temizleyiciler vardır?

10 yorum:

Duygu Senyurek dedi ki...

bende denemeliyim kuzucuk=)
güzel yorumun için teşekkürler canım benim=)

Marcela Gmd dedi ki...

Great product!!!
Have a good week!

Besos, desde España, Marcela♥

darkolivee dedi ki...

aa süpermişş
merak ettim bende, temizlemeye üşenip makyajıyla yatan birine iyi gelicek bu ürün :)

sevgiler

Rainbow Gatherer dedi ki...

bende denemiştim bunu gercekten cok iyi =)
bende beklerim=)

Duygu Senyurek dedi ki...

canım güzel yorumun için teşekkür ederim
öperimm inş dediğin gibi herkes görür=)

Unknown dedi ki...

merhaba canım,blogumda güzel bir çekiliş/etkinlik var gelmek istersen sevinirim ve beklerim :)
http://sevonugozunden.blogspot.co.uk/2013/02/cantani-gosterilk-cekilisetkinlik.html
sevgilerle ♥♥♥

gecekiyafeti.com dedi ki...

Mutlaka denemek lazım. Süper paylaşım.. Bloğuna bayıldım bana da beklerim www.gecekiyafeti.com

Unknown dedi ki...

Bu öneriyi dikkate alıyorum, teşekkürler çok :)
Burcu
benhali.blogspot.com

zeymurancafe dedi ki...

bende makyajsız gezmeyı tercıh edenlerdenım çunku bu tür malzemelerle cıldımı yıpratmak ıstemıyorum sadece özel günlerde..

meryem dedi ki...

Biraz geç kalmış bir yorum olacak ama yağ bazlı ürünleri sevmiyorum dediğiniz için dikkatimi çekti yorum bırakmadan geçemedim
Ben de sizin gibi makyaj yapıyorum extradan bir tek göz altı kapatıcısı kullanıyorum .Dermalogica nın "eye make up remover" ı çok başarılı.Ben önce yüzümü yıkıyorum rimeli suyla akıtıyorum daha sonra parmak uçlarıma sürdüğüm jelle gözlerim etrafını bastırmadan hafif hareketlerle ovuyorum tertemiz oluyor .pamukla da kullanabilirsiniz ama böylesi hem daha kolay hem daha etkili .