e-posta

trendpinari@gmail.com

17 Aralık 2012 Pazartesi

Kötü Bir Haber: Rareblossom Artık Yok..

14 yıl önce Göcek'te başlayan organik kozmetik yolculuğu nedenini bilmediğimiz hızlı bir haberle son buldu.. Onlarla ilk önce Bilun Şen'in blogunda tanışmıştım, sonra Boyner'de ürünlerini deneme fırsatı buldum.. Organik olması ve sertifikaları, sitelerindeki videolar beni çok etkilemişti.. Ürünleri de harika gerçi uzun süreli kullanımdan sonra daha detaylı bilgilendirebilirim sizleri.. Bir blogger arkadaşımızdan geçen gün markanın bizlere veda edeceğini ve ürünlerin %60 indirimle satıldığını öğrendim, hemen girip ganimetlerimi topladım www.rareblossom.com 'dan.. 7 Aralık 2012'ye uzatılan satışlar sona erdi fakat, eğer bir yerlerde rastlarsanız mutlaka alın derim.. Hatta bugün Lila Kutu'da rastladım, orada da indirimli olarak satışta.. Ambalajları bile bu kadar doğaya duyarlı bir markanın da bizlere veda edişi çok üzücü..

Bakalım neler almışım..

(Fotoğrafların altındaki ürün isimlerine tıklayarak ürünler hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz..)




















İşte benim Rareblossom bakım ailem.. Toplamı 356,60 TL ama bu harika ve tamamen organik ürünler için az bile..

5 yorum:

Kermit Alemlerde dedi ki...

Güzel ve güvenilir bir markaydı ben de çok severek kullandım . Ama ürünlerinin devamı olmayacağını düşünürsek alışverişi abartmışsın sanki :) Cilt buna alışıyor ve devamı yok sonra yeni bir arayışa girmek durumundasın keşke yollarına devam etselerdi ama elbette vardır kendilerince haklı sebepleri.

1800lerde Yaşayan Kabarık Elbiseli Kız dedi ki...

cilt bakımı için elbetteki tamamen organik kullanımına geçmek için can atanlardanım bende..fakat fiyatların bu kadar yüksek olması ne yazıkki bi dezavantaj hiç yardımcı olmuyorlar organik kullanım için :((

Rainbow Gatherer dedi ki...

ambalajlarıda biraz şık olsaymış keşke. banada beklerim =)

PINKY FASHION dedi ki...

doğal bakım ürünlerinin artması gerekirken, azalması üzücü

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

@Kermit Alemlerde, evet biraz abarttım ama bir daha olmayacak diye, dönemlik de iyi olur diye düşünmüştüm ama sana da hak verdim şimdi :)

@1800lerde Yaşayan Kabarık Elbiseli Kız, evet fiyatlar yüksek ama düşük olanlarda da sadece vazelin ve gliserin var, ek vitaminler için biraz paraya kıymak gerekiyor, cildimiz en kıymetlimiz ;)

@Rainbow Gatherer şıklarına bayılıyoruz ama çevremizin geleceği için geri dönüşümlü ambalajlar da çok önemli ;)

@Pinky Fashion ben de çok üzüldüm, belki yenileri gelir de yüzümüzü güldürür ;)