e-posta

trendpinari@gmail.com

21 Eylül 2011 Çarşamba

Ayakkabı Aşkına! FW/11-12 Trendleri!

Merhaba,
Akşamları üşüten, gündüzleri kavuran havalar zamanı geldiğine göre, Sonbahar-Kış trendlerini bildirmeye başlayabilirim.. Gerçi bir yaz çocuğu ve sıcaksever olarak bilinsem de yepyeni sezon ve yepyeni trendler de beni heyecanlandırmıyor değil..

Bu sezon ayakkabılar için (ve tabii bizim için :)) çok renkli.. Tarih tekerrür ediyor biraz da.. Eskileri saklayanlar için masrafsız bir kış olabilir yani..


Sivri burun ve sivri topuklar geri döndü.. Dore&lame ve simler de kendileri gibi parıltılı bir sezon geçirecekler.. Eğer ölü bir yatırım yapmak istemiyorsanız tercihinizi siyahtan yana kullanın.. Ama rugan olsun.. O da parıltıdan nasibini alsın..


Oxford'larla yine yeni yeniden.. Şeffaf ayakkabılar ve hatta şeffaf yağmur çizmeleri de sezonun trendlerinden.. O yüzden birsürü ayakkabı almak yerine trendleri mix yapmış ayakkabılar seçmenizi öneririm.. Böylece bir taşla iki kuş, hatta 3-4 kuş bile vurabilirsiniz..


Ben düz renkler yerine desenli ayakkabıları daha çok seviyorum.. Kullanım alanı geniş.. Bir çok renkle ve hatta farklı desenlerle kombinleyebiliyorsunuz.. İnce topuklar geri döndü dedik ama kalın topuklar da pek koltuklarını onlara devredecek gibi görünmüyor.. Ama platform populasyonundaki azalma hissedilir derecede..


Burunlarda ve topuklarda metal materyallerin kullanılması da yaygın.. Şeffaflar ise bootilere pek bir yakışmış.. Sanırım Kasım ayına kadar da bantlı stilettolar giyilebilir, o yüzden şimdiden dore&lame'lerinizi rafa kaldırmayın..


Sezonun bir başka trendy materyali ise yılan derisi.. Kalın topuk diyorsanız Philip Lim, inceler için ; Prada..


Okul sezonunu çoktan kapatmış olabilirsiniz ama loaferlarınızı ortadan kaldırmamışsınızdır umarım.. Bu sezonun en güçlü trendleri arasında çünkü.. Püsküllülerini tercih ederim ama bu modeller de çok hoş değil mi?


Captoe burunlu ayakkabılar da sezonun hitlerinden.. Prada'da captoe+yılanderisi trendlerini bir arada bulabilirsiniz..

Hiç yorum yok: