e-posta

trendpinari@gmail.com

25 Ocak 2012 Çarşamba

MosModa ile Tanışmayan Kalmasın!

Merhaba,


Perfect Jean konusundan daha önce burada bahsetmiştim, tabi J Brand tutkumdan da.. Bu tutkunun peşinden giderken tanıştım MosModa'yla..


Bir bluzu, şalı, aksesuarı ya da kozmetik ürününü internetten satın alabilirim ama söz konusu jean veya ayakkabı olduğunda aynı rahatlığı gösteremiyorum.. Arkadaşlarım yurtdışına çıkarken de bu ürünleri ısmarlayamıyorum.. Nedeni basit, "Ya olmazsa!".. Nasreddin Hoca çok rahatmış bu konuda, ama ben garanticiyim! Ayrıca satın aldığım ürünün fiyatına kargo bedeli eklenmesi de pek hoşuma gitmiyor, gider mağazadan alırım, değil mi?

MosModa tam da burada devreye giriyor; Ücretsiz Kargo! ve Ücretsiz Geri İade! Yani alışverişinizi yapıyorsunuz, ürün bedeninize uymadı mı? Hemen gönderip (hem de ücretsiz) yenisini talep ediyorsunuz.. Ya da beğenmediniz, içinize sinmedi, ücretsiz iade edebiliyorsunuz..

Bu kadar da değil, dünyanın en seçkin markalarına, yurtdışı fiyatlarından çok daha fazlasını ödemeden sahip oluyorsunuz..


Peki MosModa'dan hangi markalara mı sahip olabilirsiniz? J Brand, 7 For All Mankind, True Religion, William Rast, Rock & Republic, Tory Burch, Bejeweled, Express Jeans, Polo Ralph Lauren, UGG Australia.. Yepyeni markalar da yolda..



Yani siz de hemen MosModa'ya üye olup, dünyaca ünlü yıldızların stillerini yakından takip edebilir, ilham alabilirsiniz.. Bunun için de Stil Hollywood sekmesine tıklamanız yeterli.. Beğendiğiniz stildeki parçayı anında satın alabiliyorsunuz..

Bir sorunuz ya da probleminiz mi var? Sayfanın üst tarafındaki numarayı tuşluyorsunuz, anında müşteri temsilcisiyle bire bir muhattap olabiliyorsunuz..


Ödeme konusunda gözünüz kapalı güvenebilirsiniz MosModa'ya..


Ben de bu kadar pozitif özelliği görünce dayanamadım, hemen kendimi ödüllendirdim.. Ürünüm 2 gün sonra geldi ve ambalajının tasarımına ve kalitesine de ayrıca bayıldım! MosModa kutusunu DIY projeleri için kullanabilir, içinde bir çok eşyanızı depolayıp hem toparlanmış hem de dekoratif bir görüntüye sahip olabilirsiniz..

Kutumun içinde ne mi vardı? Çok yakında burada!

Bir de haberim var sizlere; Hollywood'da reklam filmi çekmişler, Şubat ayında yayınlanacak, beklemede kalın!

Bence hemen şimdi tıklayıp üye olun MosModa'ya.. Twitter hesaplarını izlemeyi ve Facebook sayfalarını da beğenmeyi unutmayın.. Çünkü çok yakında iki sürprizimiz var sizler için!

Enjoy it!

xoxo ;*

2 yorum:

What's Next dedi ki...

teşekkürler site önerisi için, son zamanlarda internetten alışverişe sardım :) hemen bakıyoruum..

edankb.blogspot.com
bekleriim ;)

PINK PRINCESS dedi ki...

bende bir bakayım,alışverişinin %90 ını internetten yapan biri olarak:)