e-posta

trendpinari@gmail.com

14 Aralık 2011 Çarşamba

Ben Bu Aralar..



Pek ortalıklarda yokum farkındaysanız.. Bütün yaz gezdim tozdum, nazar değdirdiniz.. Artık sabahın 6'sında kalkıyorum ve çalışmaya başladığımda çoktan telefon kodum değişmiş oluyor.. 07:30'da mesai başlar mı demeyin.. Adamlar yapmış, olmuş! Neyse erken kalkmanın dışında hiçbir şikayetim yok.. Mutluyum, huzurluyum..

Azıcık kilo aldım ve deli gibi espresso içiyorum ki bu pek iyiye alamet değil, zaman akıp gidiyor ve yaz yaklaştı bile! E bi an önce detox programı yapmalı..

Malumunuz şantiyeci olunca jeanimi ve en kalın kazaklarımı giyip altına da Timberland'lerimi çekiyorum ve BNG köşesi için size malzeme çıkartıp post yapamıyorum.. Kimse o halde görülmek istemez, tabi bir de baret var üstüne, bu görüntünün vanilyalı sosu!

Geçenlerde Model konserindeydim, o nası bi hatun öyle, minnacık! Nr:39 kelebekli ayakkabıları da dikkatimi çekmedi değil.. Ama inanın annesinin gelinliğini giymiş yaramaz bir kız çocuğu gibiydi.. Eğlendik mi? Evet! Ama Sıla'nın Kuruçeşme Arena performansını da hala unutabilmiş değilim, Sahne, ses, boy-pos-endam hepiciği fenaydı..

Boş vakitlerimi kendime bakmak için harcıyorum desem de inanmayın, her hafta düzenli yaptığım bakımları bırakalı uzuuuunnn bir zaman oldu.. Onun yerine arkadaşlarımla muhabbet ediyor, telefonda saatler geçiriyorum.. İşçilerin veya güzide beldemizin insanlarının beni beğenmesi pek de umrumda değil açıkçası.. Ben bile aynaya bakınca neler söylüyorum kendime bir bilseniz..

Önceden kıyafetim ve aksesuarlarım pek bi uyumlu olurdu ama şimdi onları bile değiştirmeye üşeniyorum..

Akşam eve giriş yapmışsam hiçbir güç beni yatağımdan çıkartamıyor.. Yaptığım en yorucu iş Gossip Girl veya Desperate Housewives izlemek oluyor, Aldığım tek besin ise çekirdek.. Kendime bakmıyorum, iyi beslenmiyorum, uykusuz kalıyorum, yoruluyorum ama hala mutluyum!

Bu arada bu bir kıyamet alameti biliyorum ama A-LIŞ-VE-RİŞ YAP-MI-YO-RUM, alışverişten saymam ama A-YAK-KA-BI Bİ-LE AL-MI-YO-RUM! İnanabiliyor musunuz? Bakıp geçiyorum, istediğim şeyi biliyorum ve onu bulamazsam hiçbir şey almıyorum! Yakında İsrafil Sur'u üfler, demedi demeyin..

Fotoğraf: İpek Akdemir

3 yorum:

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Evet tüm belirtiler tutuyor: Depresyon! Derhal kendine en topuklusundan bir çift ayakkabı ve turuncu herhangi birşey (baret değil) almalısın. En azından 1 ay sorunu çözer:)

Kuzununannesi dedi ki...

http://yaseminozen.blogspot.com/2011/11/yln-son-scak-keyfi-vol-2.html bu papılermi kelebekli benımkıde :)))) olsun mutlu olda sen yeter,bende yapamıyorum sabahın kargaları ve aksamın yorgunlugundan....musmutlu gunler

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

ALIŞVERİŞ DANIŞMANI: merak etme tatlım girişimlerde bulunmadım değil ama inan aşık olduğum bi ayakkabı çıkmadı karşıma, turuncu hakkındaki bütün söylediklerimi de unuturum eğer işe yararsa ;) yaaa depresyon mudur kiiii gerçekten? :))

Kokosss ;))) kelebek: yok tatlım ama senin kelebekler de çok tatlıymış, bayıldım! onunkiler bilekten bağlı topuklulardı.. hepimis musmutlu olalım, sevdiklerimiz ve bizi hiç tanımadığımız halde mutlu edebilen, gülümseten insanlar da yanımızda olsun, çok teşekkür ediyor, öpüyorum!