e-posta

trendpinari@gmail.com

18 Ekim 2011 Salı

Trend: Transparent

Bugün nasıl mutsuz uyandım anlatamam, hava simsiyah, yağmur desen hız kesmeden devam.. Bir de buz gibi evin içi.. Bildiğiniz lahana gibiyim kat kat.. Kapıdan dışarı adımımı atmak istemiyorum, polar battaniyem, en kalın çoraplarım ve sevgili Ufo'm (kim icat ettiyse Allah razı olsun, bol bol dualarımı alıyor..) Sonra neymiş efendim, bu kışın trendi transparanmış.. Var mı içinizde o kadar cesuru? Benim şu anki en "Top Trend"im battaniye gibi kapkalın hırkalar, kazaklar, sweatler.. Bırakın transparanı ince kazak gördüğümde içim üşüyor.. Ozon tabakasını delenleri de ayakta alkışlıyorum, BRRRRRRRRRRRavoooo!



Evet bitaneciklerim, trendimiz transparan ama siz bu trendi Mayıs'a falan saklayın derim ben.. Transparan dediysek de öle cıbıl cıbıl çıkmayın sokaklara, bluzleri büstiyerlerle, maxi etekleri mini astarlarla kombinleyin.. Trendin en güzel parçaları bence şifon gömleklerle maxi plili etekler..

PS: Bi an önce YYYYYYYYAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZ GGGGGGEEEEEELLLLLLLLSSSSSSSSİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


1 yorum:

Scarlet dedi ki...

http://www.adres.com/van/