e-posta

trendpinari@gmail.com

2 Ağustos 2011 Salı

Trend: MosModa J Brand!

Bu kafiyeyi sevdim :))



Siz de o "Perfect Jean"i arayanlardan mısınız? Bütün markalar birbiriyle yarışadursun, J Brand bunu ilk ve tek başaran markadır!



Kalçaları ve bacakları bu kadar kusursuz gösteren bir jean giymedim daha önce.. Üşenmeyin gidin bir Harvey Nichols, Vakkorama veya Brandroom mağazasına deneyin, etikette yazan fiyatı sonuna kadar hakettiğini göreceksiniz..



Daha önce birçok kez bahsettiğim Colorblocks ve çizgi trendlerini uygulamak için geç kalmadınız.. J Brand'in rengarenk skinny jeanleriyle birsürü farklı kombin yapmanız mümkün.. Hem bu sıcaklarda jean pek çekilmiyor, hak verirsiniz.. Sonbaharda da hemen yazı bitiriyoruz moduna geçip koyu soluk renkler giymek yerine, yazı kolay kolay yolcu etmeyeceğinizi haykırın!



Ve ve ve önümüzdeki sezonun jean trendi ispanyol paçaya da J Brand'le hazırlanabilirsiniz.. Topuklu botlarınızla, dolgu topuk sandaletlerinizle çok da trendy olabilirsiniz..



Erkekleri de unutmamak lazım değil mi? Muhteşem kargolar var onlar için de..



Klasik kesimler bile harika duruyor değil mi? Kim istemez böyle şık bir sevgili?


Ha unutmadan hala bu kadar sıcakken havalar, plaj sezonuna elveda dememişken önümüzdeki yaza kadar, hala birkaç giyimlik J Brand Jean Şort şansımız var değil mi?


Peki ünlülerin tercihi J Brand'lere nerelerde mi göz atabilirsiniz? Brandroom, Harvey Nichols ve Vakkorama mağazalarında.. Bir de benden duymuş olmayın yeni koleksiyon ilk kez Vakkorama Online Shop'ta :))

Ayrıca J Brand 390 liradan başlayan fiyatlarla MosModa'da!

Bir kez giyin, sonra "Bana J Brand hediye edenin 40 yıl kölesi olurum" modunda dolaşmazsanız ben de bir şey bilmiyorum!

3 yorum:

The Lizard Queen dedi ki...

j brand'in pantolonlarini ben de cok begeniyorum. cok basarili.

http://the-lizard-queen.blogspot.com/

Taurus Skywalker dedi ki...

Aklımda. En kısa zamanda deneyeceğim. :) Ellerine sağlık, teşekkürlerimle...

mesut_saritemur dedi ki...

Dünyada Paris Hilton, Rihanna, Kate Holmes, Victoria Beckham, Beyonce, gibi yıldızlarının tercih ettiği J Brand http://mosmoda.com/ da...