e-posta

trendpinari@gmail.com

20 Ağustos 2011 Cumartesi

Kardashian Collection for Sears Huzurlarınızda..


Kim Kardashian vakti zamanında bir açıklama yapmıştı: Kardashian kardeşler olarak basenleri büyük olduğu için kolayca kıyafet bulamadıklarından yakındıklarını, kendileri gibi bu problemi yaşayan kadınlar için kıyafet tasarlayacaklarını anlatmıştı.. Koleksiyon şimdi piyasada.. Geçenlerde Kardashian kardeşler leoparlar içinde "Kardashian Collection for Sears" ı tanıttılar.. Koleksiyonda ayakkabıdan iç çamaşırına, takıdan kemere, güneş gözlüğünden çantaya çok güzel parçalar var.. Yalnız mankenler pek basen sıkıntısı çekmiyor gibi görünse de kıyafetlerin kesimleri bu problemi yaşayanlar için fazlasıyla uygun.. Ayrıca Kardashian kardeşlerin tasarımı olmasına rağmen fiyatları gerçekten çok makul.. Ayrıca çok da trendy parçalar var.. Hatta Kim demiş ki: “I’m excited for people to see that they can be really fashionable at an affordable price,” :)) Bakalım siz de beğenecek misiniz?







Kıyafetlere bakınca sanki içinde Kim Kardashian varmış gibi hissediyorsunuz değil mi?




İlk iki ayakkabıya diyecek bir şeyim yok hatta leopar imzası bile atılmış ama şu 3.ye nasıl alışırım bilemiyorum.. Bir de trend oldu :(



Güpürlü çanta bu sezon mutlaka denenmeli! Yılan derisi de bu sezonun hit trendlerinden ve Kardashian koleksiyonunda da yerini almış..



Demek ki neymiş? Sallantılı küpeler bu sezon geri dönüyormuş.. Şimdiden yavaş yavaş hazırlanın, kulaklarınızı alıştırın bayanlar!


Mercan en sevdiğim taş.. Bir de bu yılın trendi kalın kelepçeyle birleşince..





Yüzükler ve kolye de çok hoş değil mi?



İç çamaşırı modelleri de büyük göğüs ve büyük basen problemi yaşayanlar için ideal!

2 yorum:

Kokoshella dedi ki...

Bazıları direk baseni ortaya çıkartan kıyafetler... bu kadınlar zaten basenlerini seksapalite unsuru olarak kullanıyolar o yüzden bu amaçta olanlar için herşey uygun :):)

Blogu begendim ellerine sağlık :)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

haha naapsınlar şekerim tek sermayeleri o :)) teşekkürler tatlım!