e-posta

trendpinari@gmail.com

6 Ağustos 2011 Cumartesi

Hey Sen! Erkeksen Oku!


Hiçbir kadın bana "Modayla ilgilenmiyorum!" diyemez! Mango %70 yapınca Bahariye'den Boğa'ya kadar uzanan kuyruk gördüm ben! Zara ile H&M nası bu kadar büyüdü sizce? Sayemizde.. Fırsatlar ele geçince her kadın trendy olur! Biz bu kadar özen gösterirken giyimimize kuşamımıza, şık erkekler isteriz yanımızda! Bize "Bugün ne giyeceksin hayatım?" diye sorduktan sonra, yanımıza yakışır derece şıklıkta gelsin, elinde o gün büründüğümüz renge uygun çiçeklerle..



Cesaretlenin biraz.. Hep elin Hans'ı, David'i, John'u mu şık olsun? Biz onların fotoğraflarına bakıp hayal mi kuralım? No no no baby, Türk erkeği de modadan nasibini alıp, renklenmeli, çeşitlenmeli!


Esmersen hele ki topladın bonusları demektir..


Hazır colorblocks trendi de varken, kaçırılır mı bu fırsat?


Anladık alışkın değilsin, zırt diye o renkleri kombinleyemem diyorsun, o zaman tek renkle başla ve onu siyah ya da beyazla birleştir.. Bunu yapabilirsin değil mi?


Ya da günlük hayatta sıkça kullandığın koyu renkleri birbiriyle uyum içinde kombinleyebilirsin, hiç yoktan iyidir!


Desenler de fazlasıyla hayatımızda artık.. Yani diyorum ki çeşitlendir giydiklerini, farklı ol biraz! Bak ne kadar şık bir örnek! Koyu mu giyindin? Renk kat biraz.. Desen ekle.. Sıyrıl sürünün arasından!



Mükemmel kesimli bir blazer ceket hayat kurtarır unutma! İster şortla ister jeanle istersen klasik bir pantolonla kombinle, şık olmaktan başka şansın yok!


Milano'da bu sıralar mor ayakkabı trendi aldı başını gidiyor.. Sen de denemek istemez misin? (Serravalle'deki Prada mağazasında ilk gördüğümde "Bizim Türk erkeği görse ne der acaba diye düşünüp kendi kendime baya bi gülmüştüm :)) Bence mükemmel olur!


İlla takım elbise, ceket giy kasıl demiyoruz, casual şıklığı da yakalayabilirsin, püf noktası birazcık yaratıcı olmak.. Bak bizim "Cadde Boy"lar gibi Timberland'lerinin dillerini dışarı çıkarıp, bağcıkları sonuna kadar gevşetip yerlere sürte sürte yürümek yerine yukarıdaki şekli deneyebilirsin mesela!



Ne demiş ünlü düşünür Pınar? "Yakışıklı erkek yoktur, mavi gömlek vardır!" Tabi bunu ceket de yapabiliriz, kravat da kazak da.. Kombinlerinizde maviyi bolca kullanın, bizde votka etkisi yapıyor, demedi demeyin..


Unutmayın kadınlar önce ayakkabılarınıza, sonra saatinize bakarlar.. Kaliteniz bu ikisinden belli olur.. O yüzden rahat edebileceğiniz ama çok şık ayakkabılar seçin.. Kıyafetinizle aynı renk olmamasına da dikkat edin!



Biye dediğin nedir ki? İncecik bir detay.. Ama nasıl farklı bir şey çıkıyor ortaya? Gerçi beyimizin o pasajdan çıkıyor olması bile onu şık gösterir gözümüze ya neyse :))



Ve detaylar balım, çok önemli.. İşte orada kendini belli edersin.. Küçük bir hamleyle nasıl büyük bir zafer kazanacağını orada görürsün.. Şeytan ayrıntıda gizlidir unutma, ve biz kadınlar ondan bir adım öndeyiz ;)


Burada da bahsettiğim gibi mendilsiz çıkmayın abicim, farkındaysanız şık kombinlerin ortak özelliği Handkerchiefs ;)


Jilet gibi bir adam nasıl mı olur? İşte böyle, hem giyer, hem de duruşuyla destekler!


Aksesuar seçiminde çok titiz olmalı, aynanın karşısına geçip uzun uzun bakmalısınız.. Hele bir de çanta alıyorsanız yanınıza iki kat mesai harcamalısınız.. Bazı çantalar çok kadınsı bazılarıysa çok ciddi, doğru seçimi yapabilmek için çantalarla aranızda incecik bir çizgi var.. iPad çantaları, document bags ve clutchlar benim bu sıralar favorilerim arasında..

Ben Türk erkeğini sokaklarda şık görüp, Sartorialist'e baş manken yapmadan bu dizi bitmez!

-TO BE CONTİNUED-

6 yorum:

modarella dedi ki...

beyler okusun ilham alsın gerçekten. nasıl bir araya getirdin bu kadar güzel giyinmiş adamı? :)

efegeozden dedi ki...

Haklısın ! İçimizdeki tabuları yıkmamız lazım. :)

Unknown dedi ki...

Super olmuş ellerıne saglık :)
Tabu'ları yıkacak erkek yurdumda sayılıdır bılıyorsun:)
Eh bıraz bılırım
Devamını beklıyorum

Ozan Alçın dedi ki...

Katılıyorum :)

Taurus Skywalker dedi ki...

Harika olmuş, eline sağlık. :)
Cadde boy yorumuna çok güldüm. :D Erkek yazılarının devamını da isterim şahsen. :)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

modarella, Türkleri araştırsam zor olurdu da Milano Paris araştırınca çok kolay oldu tatlım :))

efegeozden, sen yıktın da 3-5 yetmez di mi efe'cim :)

vitrindeyiz, evet öyle malesef ama siz şık ve modayla ilgili erkekler sayesinde biraz umudum var ;) devamı gelecek tabii ki, teşekkür ederim :))


ozan alçın, ne güzel :))

Taurus Skywalker, teşekkür ederim, cadde girl gibi cadde boy da var malesef, aynı tip :))devamı gelecek mutlaka!