e-posta

trendpinari@gmail.com

26 Ağustos 2011 Cuma

En Trendy! 26.08.2011




Haftanın En Trendy Parfümü Oscar de la Renta'dan yepyeni Love in Love! Çiçek aşkına!



Haftanın En Trendy Aksesuarı ise YSL Art Rings! Ben dünyalısına bayıldım!


Bayanların En Trendy'sine geldiğimizde ise mavi ayakkabıları ama en önemlisi turkuaz ve kobalt mavisi ayakkabıları görüyoruz! İkisinin bir arada olduğu Balenciega Gladiator stiletto ise paha biçilemez!


Beylerin En Trendy'si "Man In Black" konseptiyle baştan aşağı simsiyah giyinmek!




Haftanın En Trendy Tasarımcısı ise Sakazen markasına can veren Sezen Saka.. Belki bloglarından (En Bi Moda Sakazen, Sakazen'in İçinden) tanıyorsunuzdur ama ben bir özet geçeyim yeni başlayanlar için.. Kızımız ekonometri okumuş ki herkes bilir çok zordur.. Sonra sayıların net dünyasında aradığını bulamamış mı bilinmez, sanatın ve tasarımın hayalperest ama bir o kadar da realist dünyasına geçiş yapmış.. Bilenler bilir; moda ve tasarım bir tutkudur.. O tutkuyu içinde barındıran insanlar meslekleri ne olursa olsun evlerindeki çok önemsiz günlük kullanılan bir objeyi bile fazlasıyla kullanışlı ve estetik bir şekilde sunarlar.. Sezen de tasarımın o sonsuz ışıklı yolunda emin adımlarla ilerliyor.. Tasarımlarından bazıları yukarıda ama daha fazlası için bloglarına yönlendiriyorum sizi..

5 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

İnşallah istediği yolda emin adımlarla ilerler

Vale @ Fashion and Cookies dedi ki...

Love the YSL rings ! Very nice blog, if you want we could follow each other, let me know if you follow my blog and I will surely follow back !

Fashion and Cookies

Unknown dedi ki...

canım benim yüreğine sağlık çok duygulandırdı beni yazdıkların..çok teşekkür ederim..dua gibi olmuş dileklerin amin demek geldi içimden:)

@Kokoss çok teşekkür ederim:)

Stil Direktoru dedi ki...

Sen kendin yaz kendin valla bak konuştuk biliyorsun alasını yazarsın bu arada Pazar İspanya yolcusuyuz biliyorsun 10 gün kadar kendine iyi bak balım öperim çokca!

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Mavi Balenciagalar harika!

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/