e-posta

trendpinari@gmail.com

12 Ağustos 2011 Cuma

En Trendy! 12.08.2011

Yine günlerden cuma ve yine haftanın "En Trendy"leri yayında!




Haftanın En Trendy tasarımcısıyla başlamak istiyorum bu haftaya; Ceren Dural.. Nimo Stylo 'dan, blogundan Twitter'dan tanıyorsunuzdur belki.. Ceren'in yepyeni koleksiyonu Summer Block hazır, Nimo Stylo Facebook sayfasından koleksiyonun diğer parçalarına göz atabilirsiniz.. Önceleri clutch'larına bayılıyordum ama kıyafetleri de muhteşem, safran sarıyı bile sevdirdi bana :)) Kendisi de çok şeker, sabahlara kadar sıkılmadan muhabbet edebiliyorsunuz.. Yaz bitmeden hemen bir kaç parça kapın, şüphesiz çok trendy olacaksınız :)) Ben siparişimi verdim bile!



Bu sezon pırıltılı makyajın trend olacağından burada bahsetmiştim.. Bence bu trendin en iyi makyaj malzemesi de "Lumiéres Byzantines de Chanel Palette Highlighters" olacak, bunu bi kenara yazın ;)




Bu aralar yetenek avcılığı yapıyorum :)) Ve keşfettiklerimi sizinle paylaşmak da çok güzel! Haftanın En Trendy fotoğrafçısı da Ebru Kart! Alaylı değil, eğitimli.. Eski 100 Yapım ekibinin en güçlü kadını.. Şimdi ise tek başına ve daha güçlü.. Merak edenler buraya!




Haftanın en trendy aksesuarı ise kalın metal kelepçeler! Bir de kolye versyonu var ki muhteşem! Benim favorilerimse Cem Lokmanhekim ve Calvin Klein!


Erkeklerin bu haftaki "En Trendy Aksesuar"ı ise beyaz saatler.. Çok gözüme çarpmaya başladı bu sıralar, yaz bitmeden soğuk renkler hayatımıza dönmeden hemen kapın birer tane!

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Kalın altın kelepçelerden ben de istiyorum çok şık duruyorlar, chanel'in higlightler'ı da pek güzelmiş güz öncesi edinmek lazım tatlım :)


http://betwinus.blogspot.com/

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

evet bu yıl zaten bileklerin yılı canım :)) highlighter ise iddia ediyorum bu yılın makyaj malzemesi olacak ;)