e-posta

trendpinari@gmail.com

5 Ağustos 2011 Cuma

En Trendy! 05.08.2011

Bu köşeyi özlediniz biliyorum ama tatillerim bitti ve En Trendy! geri döndü.. Hemen başlayalım o zaman!


Haftanın en trendy ojeleri Gabrini Cosmetics'ten Summer Edition! Renkleri muhteşem! Biraz yaz sonu olsa da, tatilleri çoktan bitirmiş olsak da henüz havalar yazı bitirmeye niyetli değil.. O yüzden bu cıvıl cıvıl renklere ilk fırsatta sahip olup, yaz bitmeden bol bol sürmeli, güneşte parlatmalı!



Haftanın diğer trendy ürünü Sephora'dan Illuminating Bronzing Oil! Bronzluğunuzu korumak, ışıl ışıl bir tene sahip olmak ve cildinizi nemlendirmek için ideal! Sprey ürünü kolayca uyguluyorsunuz ve hiç renk dalgalanması olmuyor! Ben tatile gitmeden almıştım, ama şimdi daha kullanışlı oldu ve bayıldımmm!



Beylerin En Trendy!'si yumuşak tabanlı ayakkabılar! Rahat ve şık şortlu kombinler için, casual keten pantolonlu kombinler için mükemmel tamamlayıcı!



Bayanların En Trendy!'si ise Pretty Ballerinas babetler! Erkekler sevmeyedursun biz çok eğleniyor ve rahat ediyoruz! Sapphire AVM'deki yepyeni ve Türkiye'deki ilk mağazalarından da kolayca elde edebiliyoruz artık!




Haftanın En Trendy tasarımcısı ise Yasemin Öndar! Muhteşem bir koleksiyonla moda dünyasına merhaba dedi! Yazın en trendy renklerine Yasemin Öndar yorumuyla bir kez aşık olmak için tık tık!

5 yorum:

Seda Maç dedi ki...

sephoranın herşeyine ölürüm :)))

Yasemin Öndar dedi ki...

Yeni görüyorum . Teşekkür ederim ;)

Evy dedi ki...

bende aynen oyle, sephoranin bronzing oili denemekte fayda var
blogun cok guzelmis bu arada :D
http://maffionista.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

karpuzlu babet isterim ki ben :)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

Rococosh haklısın canım gerçekten çok iyi gidiyorlar,

yaseminöndar rica ederim tatlım hakettin :))

Evy pişman olmayacaksın, teşekkür ederim..

Bonbon, karpuzlu ojelerinle süper olur tatlım ;)