e-posta

trendpinari@gmail.com

27 Nisan 2011 Çarşamba

Trend: Renkli Pantolonlar

aDaha önce burada SS11 trendlerinden kısaca bahsetmiştim, şimdi biraz derinlere inme zamanı! Bu yazın beni en çok sevindiren trendlerinden biri de renkli pantolonlar! O kadar cıvıl cıvıl, o kadar sevimliler ki bir an önce yaz gelsin, güneş içimizi ısıtsın, biz de güzel havaların enerjisiyle renklenelim istiyorum.. İster klasik ister spor bir tarzınız olsun bu sezon mutlaka rengarenk pantolonlar olsun üzerinizde.. Seneye trendometrenin ne göstereceği belli olmaz o yüzden Zara, Mango, Mudo, Bershka, Pull&Bear gibi hesaplı markaları tercih edin..



Gelelim nasıl kombinleyeceğinize; bu yaz iki trendimiz daha var biliyorsunuz, çizgiler ve color blocks.. Rengarenk pantolonlarla bu iki trendi birleştirebilirsiniz.. Üzerinizde 3-4 renk olmasına dikkat edin.. Mesela renkli pantolonunuzun üzerine çizgili bir tşört ve farklı renkten bir ceket veya hırka giyebilir, yine onlardan farklı renklerde çanta ve ayakkabı deneyebilirsiniz..




Ben lacivert pantolon, yeşil bluz ve kırmızı ayakkabı düşünüyorum mesela.. Bu trend bir de renkli blazer ceketlerle muhteşem olur!



Zara lookbookundaki gibi de sweetshirtlerle deneyebilirsiniz..




Plastik renkli saatleri ve renkli ahşap bilezikleri de unutmayın!


Ayrıca beylerin de çok rahat uygulayabileceği bir trend..





2 yorum:

Unknown dedi ki...

kırmızı pembe turuncu hepsi favorim!!

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

ben de sürekli bakıyorum, ne renk alacağıma karar veremeyip elim boş dönüyorum :)