e-posta

trendpinari@gmail.com

27 Aralık 2010 Pazartesi

Trend: Jeggings!

Hepimiz tayt trendine bayılmıştık, hem rahatlardı, hem düzgün bacakları çok güzel gösteriyorlardı, oturması kalkması çok kolaydı, birsürü kombin yapabiliyorduk..



2-3 senedir bu trend birçoğumuzun kurtarıcısı oldu.. Sonra birden tekdüzelikten, düz renklerinden sıkıldık ve desenliler türemeye başladı..


Biliyorsunuz, taytın İngilizcesi "leggings".. Şimdi o "l"yi kaldırıp, yerine "j" koyuyoruz ve taytlarımızı rafa kaldırıyoruz.. Çünkü yeni trend "jeggings" yani; jean taytlar!



Lycralı kot kumaşından yapılan lastikli ve daha rahat olanları yani "fake jeggings"leri tuniklerle kombinlemenizi öneririm, kumaş kalın olduğundan bel kısmında görülmesini istemediğimiz bazı potluklar oluşabilir çünkü..



Ama orjinal jeggingsler jean gibi durduklarından, vücudunuza da güveniyorsanız tşört ve deri montlarla kombinlendiğinde çok hoş durduklarını söyleyebilirim..



Balmain ceketi Beyonce'u kurtarmış, çünkü bacakları kalın ve jeggingsi yanlış kullanmış, neyse ki ceket çok hoş ve gözleri yukarıda topluyor..


Taylor Swift ise yaşına göre, sade ve şık bir kombin yapmış..

"Jeggings" trendi Hollywood'u çoktan ele geçirmiş durumda.. Siz de çok şık jeggingslere Twist, Mavi, G-Star, Bershka ve Stradivariuslardan sahip olabilirsiniz.. Bir çok yerde görmeye başladım ama bunlar ilk aklıma gelenler.. Çok para vermenizi tavsiye etmiyorum çünkü özellikli bir parça değil ve ucuza bulunabiliyor.. Cepli, kemerlikli ve fermuarlı olanları deneyin, lastiklilerin tayttan pek farkı yok..

2 yorum:

Bir İnce Ses dedi ki...

Bence tayt olsun jeggins olsun bacakları ince olanlara yakışmıyor.Hani şöyle biraz daha tombul kalın bacaklı olan kızlar giymeli... Beyonce'yi beğenmemişsin ama bence onda güzel durmuş :)

Yaşam Stil / Sihem Tachouli dedi ki...

Ben de çok seviyorum hem taytları hem de kot taytları, çok rahat ve uygun kombinlerinirse çok şık oluyor... ;)