e-posta

trendpinari@gmail.com

8 Aralık 2010 Çarşamba

Roman'dan Yılbaşı Gecesi İçin Şık Aksesuarlar..

Yılbaşı rengi kırmızıdır, yeşildir.. O gece partilerde en çok tercih edilen renkler ise kırmızı ve siyah.. Roman buradan yola çıkarak kırmızı ve siyah ağırlıklı bir yılbaşı aksesuar koleksiyonu hazırlamış, enjoy it!






Yılbaşı gecesi parti kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz bu aksesuarlar dışında günlük kıyafetlerinizle kombinleyebileceğiniz çizme ve ankle botlar, kolyeler ve şallar da Roman'ın bu sezonki aksesuarlarından.. Alışverişe çıktığınızda bu koleksiyona göz atmadan dönmeyin!








3 yorum:

MODA GEZGİNİ dedi ki...

çok güzelmiş hepsii..platformlu çizmeye bayıldımm.romanda indirim başladımı biliyormusun canım.blogunda harika.izleyicin oldum:)

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

şimdilik duymadım öyle bir haber, haftasonu gezintiye çıkacağım o taraflara doğru :)) bu arada twitter'dan indirim haberi oldukça paylaşıyorum, oradan takip edebilirsin ;)

Benim Değil Senin Olsun dedi ki...

Merhaba yeni bir blog açtım. Hediye gelen ama tarzım olmayan, bir hevesle denemeden aldığım ama eve gelince ısınamadığım eşyalarım ya da çok az kullanılmış eşyalarımın artık dolabımda yer işgal etmesine göz yumamayacağım derecede çoğaldıklarını farkettim. Benim değil, senin olsun diyorum.. Sen ne diyorsun..? Blogumu izlemek, destek olmak istersen çok sevinirim :)

Blog henüz yeni.. Zaman geçtikçe ürünlerle tanışma fırsatı bulacaksın. İşte burdayım ;

http://benimdegilseninolsun.blogspot.com/