e-posta

trendpinari@gmail.com

2 Aralık 2010 Perşembe

Trend: Rock & Romance..

Eskiden kemerimiz ayakkabımız çantamız takım olur, birbirine uygun renklerde kıyafetler seçerdik.. Moda da zaman ilerledikçe değişti ve farklı tarzlar denemekten çekinmiyoruz artık.. Şimdi de mix zamanı bayanlar baylar.. Rock&Romance Time!!!


Şimdi şöyle bir düşünelim;

ROCK deyince siyah, kırmızı, zımba, deri, zincir, postal, kurukafa;

ROMANCE deyince de pembe, beyaz, kırmızı, tül, organze, saten, fiyonk, kalp, dantel, pudra ilk aklımıza gelenlerdir değil mi?

İşte bunları birbiriyle karıştırıp giyiyoruz, Rock&Romance trendine ayak uyduruyoruz, anlaştık mı? Yeni yıl partileri için de karar veremeyiz çoğu zaman.. Ne giysek, diğer konuklar ne giyer diye düşünür dururuz.. Birbirini hafifleten bu iki tarzı karıştırdığınızda her ortama ayak uydurabilir, gecenin yıldızı olabilirsiniz.. Günlük hayatta da bu trend kurtarıcınız olabilir.. Ben bir kaç örnek mix yaptım ama tek resme bağlı kalmanız da gerekmez resimlerin içindekileri de birbiriyle karıştırıp kombinleyebilirsiniz.. Enjoy it!





2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

cidden aynı biz olmuş bu iyi ki haber verdin canım mucxx

Adsız dedi ki...

kesinlikle çok beğendiğim ve severek sıklıkla uyguladığım bir tarz bu.
zımbaları kurukafaları çok seviyorum ama öte yandan kıyafet seçimimde klasik romantik dokunuşlardan da vazgeçemiyorum.
şu da benim çok beğendiğim bi romantik
ve asi tarz

örneği.
Biraz az zımba kullanılmış ve daha çok pırıltılı payetler tercih edilmiş. Eğer bu kombine biraz daha asi tarz eklenmek istenirse,zımblaı bir ayakkabı seçimi doğru olacaktır.
umarım hoşunuza gitmiştir :)
sevdiğim bir konu olunca biraz fazla konuşuyorum,affedin :)