e-posta

trendpinari@gmail.com

22 Aralık 2010 Çarşamba

Harvey Nichols Home/Yılbaşı..

Her şeyde kalite arayan insanlar için davetler de kusursuz olmalı.. Yılbaşı gecesini özel kılan ihtişamı barındırmalı.. Yemekler ne kadar lezzetli olursa olsun, sunum mutlaka çok çok güzel olmalı.. İnsanlara onlara değer verdiğinizi, onlar için bir şeyler yaptığınızı, emek verdiğinizi hissettirmelisiniz.. Sadece sofralar değil tabii ki.. bir kaç mumla ortama kattığınız sıcaklık, parlak biblolar, bol kahkahalı sohbetler, oyun oynarkenki tatlı rekabet.. Bir araya gelmenin ve birbirinize ne kadar değer verdiğinizi göstermenin, özel günlerde birlikte olmanın, sevginizi göstermenizin yollarıdır davetler..

Lüksle kendimizi şımartmamızı sağlayan, içinde herkese göre bir şeyler mutlaka barındıran Harvey Nichols Mağazaları, şimdi de yılbaşı sofralarımıza lüksü taşıyor.. Farklı ve pırıltılı objelerle de dekorasyonunuzu tamamlıyor.. Hala bir plan yapmadıysanız hemen İstanbul/Kanyon veya Ankara/Kentpark'taki Harvey Nicholslardan eviniz için bir şeyler alıp, davet verebilirsiniz veya bir yerlere davetliyseniz, giderken eliniz boş gitmeyin, çok renkli ve şirin hediyelik eşyalar da var.. Diğer şehirler için üzgünüm http://www.harveynichols.com.tr/ 'de henüz onlineshop yok, ısrarla istiyoruz.. Çoğumuzun gündelik işlere bile vakit bulamadığı zamanımızda, onlineshoplar hayat kurtarıyor ne de olsa..













2 yorum:

Yaşam Stil / Sihem Tachouli dedi ki...

Tek kelimeyle muhteşemmmm... Benim gibi süs püs delisi için zaten cennet gibi... :) Paylaşım için teşekkürler, iyi oldu ilham aldım biraz daha...

madammoda dedi ki...

Kristal mumluklar ve aplikeli peçetelere bittim ;))