e-posta

trendpinari@gmail.com

23 Aralık 2010 Perşembe

Çocuklar Gülsün Diye/Eastpak..

Merhaba,

Yine, yine , yine söylüyorum, günlük hayatta kullandığımız objelerin, ünlü isimler tarafından tasarlanması çok hoşuma gidiyor.. Bu tasarımlardan sağlanan gelir birilerinin daha iyi yaşamasına olanak sağlıyorsa, aldığım küçücük bir şey bile olsa, beni çok fazla mutlu ediyor.. Bu kapsamda yepyeni bir proje yürütülüyor: Eastpak Artist Studio.. Tüm Avrupa'da eş zamanlı sürdürülen projenin Türkiye'den elde edilen geliri Milli Eğitim Bakanlığı ve Gülben Ergen'in başlattığı "Çocuklar Gülsün Diye" kampanyasına bağışlanacak ve 0-6 yaş arası çocuklara hakettikleri mutluluk verilecek..

Kampanyaya destek veren tasarımcılar ile sanat ve moda dünyasının ünlüleri ise: Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Bihter Ayda Pekin, Cem Lokmanhekim, Deniz Kaprol, Deniz Mercan, Elif Cığızlıoğlu, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Mehtap Elaidi, Simay Bülbül, Nejla Güvenç, Niyazi Erdoğan, Özgür Masur, Özlem İkiışık, Özlem Kaya, Özlem Süer, Tuvana Büyükçınar, Ece Şirin, Ebru Danyal, Beren Saat, Zerrin Tekindor, Başak Fransez, Deniz Marşan, Derya Baykal, Gülben Ergen, Tülin Kermen, Cengiz Abazoğlu, Pınar Altuğ.

Ayrıca hazırlanan çantalara, kağıt tasarımcısı Deniz Doğruyol'un da eli değdi, ünlü tasarımcı hazırladığı etiketlerle kampanyaya destek verdi..

İşte cicili bicili, hayır vesilesi Eastpakler..


1. çantanın Özgür Masur tasarımı olduğunu anlamamak mümkün değil :))
2. çanta Bahar Korçan imzalı..
3. çanta ise Gamze Saraçoğlu tasarımı..
En çılgın çanta ise Deniz Kaprol imzası taşıyor..

1- Benim favorim: Cengiz Abazoğlu..
2. favorim Tuvana Büyükçınar..
3- Gamze Saraçoğlu tasarımı zincirli çanta da çok şeker..

Şimdi hem bu tasarım çantalara sahip olmak, hem de "Çocuklar Gülsün Diye" kampanyasına destek olmak için yapmanız gereken 20-27 Aralık 2010 tarihleri arasında Palladium Alışveriş merkezine koşup, Sportworks mağazasından, tükenmeden bir tane kapmak!

1 yorum:

modafobik dedi ki...

Deniz Kaprol’ünkü bomba! Bayıldım valla (:


Yılbaşı Hediyeniz Modafobik’le Agatha’dan, kaçırmayın!
250TL’lik hediye çekini kaçırmamak için son hafta!
Modafobik, yeni yılda da ışıl ışıl!